WeTu Analytics

Okonjima Plains Camp

De Plains Camp Barn is een entertainmentruimte en ontmoetingsplaats die bestaat uit: een eet- en loungeruimte, met Wi-Fi faciliteiten en een mobiele telefoon receptie, een bar, een zwembad en een curio winkel, allemaal met uitzicht op een waterput en de Okonjima vlaktes. Er is een overdekte parkeerplaats beschikbaar.

Frequente luipaard en cheetah waarnemingen tijdens game drives zijn waar Afrikaanse safari's van gemaakt zijn! Hoewel onze gasten ook genieten van kleinere genoegens, zoals de vredige sfeer van de Afrikaanse bush, het spotten van wilde dieren in de waterputten in elke accommodatie, ons smakelijke eten en gastvrije gastvrijheid. Okonjima biedt ook een aantal activiteiten voor gasten en dagbezoekers, van wandelen en mountainbiken met uw eigen mountainbike tot vogels kijken en een fitness-toevluchtsoord. Okonjima is de thuisbasis van de AfriCat Foundation, een organisatie die als missie is om te proberen een toekomst te garanderen voor de grote carnivoren van Namibië. Bekijk enkele van onze projecten, zoals het Cheetah Rehabilitation Project op het werk, tijdens uw verblijf in Okonjima.

Unieke verkooppunten:

De 10 ruime View Rooms hebben hun naam verdiend voor hun uitzicht over de grasvlakten van Okonjima. Alle kamers liggen op 20-70 meter van elkaar, op enige afstand van het uitgaansgebied van de Plains Camp Barn. Eenheid nummer één en de ruime gezinseenheid (een combinatie van kamers drie en vier) liggen het dichtst bij de schuur.
De 14 Standard kamers kijken ook uit op de grasvlakten van Okonjima, maar zijn kleiner dan de View Rooms.
Vier van de kamers vormen twee grote familie-eenheden. De familie-eenheid (kamers 1 en 2) ligt het dichtst bij de schuur, terwijl de tweede gezinseenheid (kamers 13 en 14) op ongeveer 600 meter afstand liggen.
De kamers liggen op 10-15 meter van elkaar, op enige afstand van het leuke gedeelte van de schuur.
De 6 betaalbare Tuinkamers zijn dicht bij elkaar gelegen binnen de oorspronkelijke hoeve tuin, maar hebben geen uitzicht op de wildernis.
Ze kijken uit op de lapa, die een thee-/koffiezetapparaat heeft.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Okonjima Plains Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen