WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Pangolin Photo Boat

We zijn ontzettend trots op de innovaties die in onze fotoboot zijn gegaan! Ontworpen door Aliboats van Maun en onszelf, geloven we dat we de perfecte balans hebben gevonden tussen functionaliteit, bruikbaarheid, ruimte en comfort. Elk van onze acht stoelen draait 360 graden en de montage, ontworpen en gebouwd door onze eigen Guts, is gebaseerd op een lichtgewicht machinegeweer montage gebruikt door het Zuid-Afrikaanse leger. Het montageontwerp is zo eenvoudig en effectief dat gasten de beweging in een mum van tijd onder de knie zullen krijgen. Klanten die reizen met hun eigen lenzen bevestigen gewoon een van onze basisplaten aan hun lenskraag en ze zijn klaar om te gaan. Eenvoudig en fotografisch vriendelijk! Houd er rekening mee dat u uw eigen camera's en lens (met een kraag) moet hebben om het beste uit de fotoboot te halen omdat wij geen camera's leveren aan boord van de woonboot.

De stoelen zijn in het midden van de boot geplaatst waardoor aan beide zijden maximale opbergruimte is voor extra lenzen en uitrusting. Belangrijker is dat een dergelijke configuratie elke mogelijke belemmering van de aangrenzende fotograaf beperkt. Als we bijvoorbeeld de stoel verder naar de rand van de boot plaatsen, zouden klanten hun gezichtsveld drastisch beperkt hebben wanneer het onderwerp één kant van de boot is. Met zo'n configuratie zou slechts de helft van de gasten een duidelijke zichtlijn hebben, wat op zijn zachtst gezegd frustrerend zou zijn.

Bij het ontwerpen van de boot hebben we gekweld of we een dak hadden. Toen we in de prime viewing maanden en de hoogte van het droge seizoen opereerden, zijn we blij dat we er een hadden gemonteerd! De Afrikaanse zon kan straffend zijn en er is geen grotere afleiding voor een fotograaf dan overvloedig gebakken en zweten terwijl hij probeert een beeld te componeren. Het dak is zo hoog mogelijk gepositioneerd en is ruim 2 meter op het laagste punt binnenin. Deze hoogte heeft geen invloed op ons vermogen om vogels te vangen tijdens de vlucht en omdat er alleen steunen zijn aan beide kanten betekent dit dat er geen belemmering is voor elke klant.

Toon meer
Toon minder

Cultural Tours - Visit a village

Bezaaid langs de Namibische oever van de Chobe zie je verschillende kleine dorpjes die bezoekers verwelkomen — vooral van ver weg. Het grootste deel van de bemanning van de woonboot is geboren en getogen in deze dorpen en als u graag een bezoek wilt brengen en meer wilt weten over het leven van de lokale visgemeenschappen, gelieve dit te regelen met de kapitein wanneer u aan boord aankomt. Er zijn geen kosten voor deze, maar er zijn normaal gesproken een paar curios te koop in het dorp die rechtstreeks bijdraagt aan de economie.

Toon meer
Toon minder

Lounging on the deck with a good book.

De Pangolin Voyager heeft een zonovergoten dekgedeelte, perfect voor de dagen die je wilt terugschoppen met een goed boek, of misschien een nieuwe hoek proberen om die perfecte opname te krijgen.

De Pangolin Voyager verhuist elke dag naar een andere ligplaats langs de rivier en het zonneterras is een geweldige plek om van de cruise te genieten.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Het vissen in The Chobe is het beste als er geen “R” is in de naam van de maand (mei tot augustus), maar zelfs dan kan het een beetje hit en missen door overbevissing verder op de Zambezi rivier, die samenkomt met de Chobe. De belangrijkste vissoorten zijn Tiger Fish, Bream en Barbel en de visserij is op een strikt vangst- en vrijgavebeleid. Vissen kan geregeld worden tegen een toeslag en dient vooraf gereserveerd te worden. Neem contact op met uw safariplanner om dit voor u te organiseren.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Pangolin Voyager Houseboat

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen