WeTu Analytics

Majeka House

Poolside Choice

(4 Kamers)

Twee van onze kamers aan het zwembad combineren de openlucht wonen met ingenieuze binnenruimte. De twee kamers aan het zwembad delen een 10m privézwembad dat genesteld is in hun eigen kleine bos en benzineblauwe ligstoelen. Deze kamers zijn ruim, comfortabel, luxueus en royaal uitgerust met subliem zacht linnen, dikke handdoeken, luxe voorzieningen, een flatscreen-tv die vanuit het bad kan worden bekeken, een Lavazza koffiezetapparaat en een unieke honesty bar selectie De andere 2 x Poolside kamers bevinden zich in een eigen aangrenzend gebouw en deel een privé zwembad

Toon meer
Toon minder

Mountain View Selection

(4 Kamers)

Ze bevinden zich op de eerste verdieping van het gebouw. Twee van deze kamers zijn onderling verbonden en bieden het beste uitzicht over de berg Stellenbosch en een verre uitzicht op de majestueuze Tafelberg. Sommige kamers bieden een theatraal uitzicht op onze kruidentuin en koi-vijver. Hun artistieke touch en ruimtelijk genereuze sfeer met een Victoria & Alfred bad, verwarmde doucheregels en douche maken deze kamers een topoptie. Dit alles komt nog steeds met een eindeloze inspanning van stijl, comfort, detail, ultra zacht beddengoed, Lavazza koffie- en koffiemachines plus nog veel meer.

Toon meer
Toon minder

Garden Alternative

(3 Kamers)

We hebben 3 Tuin Alternatieve kamers met prachtige patio's en directe toegang tot het buitenzwembad, dat is exclusief voor deze kamers. Ze zijn ruimer dan de Premier Collection met een groot terras en een semi-privé buitenzwembad. Deze drie Garden Alternatieven maken modern kijken mild. De dubbele douches voorzetsels dit om perfect te zijn voor een romantische vakantie weg. De bedden liggen boven en verder dan wat comfort mogelijk met zich mee kan brengen. Uw verwachting overtreft zichzelf met voorzieningen, comfortabele handdoeken, een uniek geselecteerde minibar met MCC wijnen, mineraalwater, overleden snacks, Lavazza koffie en koffiezetapparaat en nog veel meer.

Toon meer
Toon minder

Premier Collection

(10 Kamers)

Onze standaard kamers bieden een niveau van luxe die moeilijk te verslaan zal zijn. Onze Premier Collection kamers zijn opnieuw gedefinieerd, gerenoveerd en energiek, het toonbeeld van rustige luxe, creatieve ruimte en het dagelijks leven. De flatscreen-tv kan volledig worden benut vanuit uw bad, de douche is voorzien van unieke houten vloeren en de voorzieningen, dikke handdoeken en kunstzinnige extra's maken uw hele verblijf een zalige ervaring. Tot slot heeft elke kamer een uniek geselecteerde minibar met MCC wijnen, mineraalwater, decadente snacks, Lavazza koffie en koffiezetapparaat plus nog veel meer.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Majeka House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen