WeTu Analytics

Oude Werf Hotel

Comfy room

(23 Kamers)

Deze 21 compacte, open kamers bevinden zich in de indrukwekkende nieuwe vleugel van het hotel, met uitzicht op de groene binnenplaats en het zwembad. Ze zijn eclectisch ingericht, met de nieuwste eigentijdse kenmerken en voorzieningen, gecompenseerd door chique vintage geïnspireerde details en texturen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een luxe douche en sommige hebben ook een apart bad. De kamers op de begane grond hebben schaduwrijke patio's in de tuin en de kamers op de 2e verdieping hebben een balkon.

Toon meer
Toon minder

Whimsy room

(12 Kamers)

Deze 12 kamers bevinden zich op zowel de begane grond als de eerste verdieping van het oorspronkelijke gebouw, en in de aangrenzende Victoriaanse vleugels met uitzicht op de binnenplaats in de tuin. Elke kamer is uniek ingericht in de kenmerkende 'chique antiek'-eigentijdse stijl van het hotel, met rijke houtsoorten en textiel die het extravagante comfort van een Georgische slaapkamer weerspiegelen. Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, ruime luxe badkamers met een douche en inloopkleedkamers. Gemiddelde kamer+badkamerafmetingen zijn ongeveer 35-40m ² + 6m².

Toon meer
Toon minder

Plenty room

(23 Kamers)

Deze ruime, kenmerkende kamers op de begane grond, eerste en tweede verdieping bieden een luchtig uitzicht op onze rustige centrale tuinen of binnenplaats. De open indeling is voorzien van slaapkamers met een eigen badkamer, een douche, een wastafel en een toilet. Het comfort van de 21e eeuw wordt prachtig gecombineerd met zachte tinten, texturen en unieke historische stijlinspiraties.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Oude Werf Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen