WeTu Analytics

Moon Gate Villa

De Villa

Via een 2,5 meter brede massief houten deur worden gasten begroet door een waterval die in de stroom valt die over de lengte van de ingang van het atrium stroomt. Moon Gate Villa is ontworpen door een Europese architect voor de succesvolle romance van Mills & Boon, Robyn Donald.
De boog van Cupido vormt de vorm van het huis, en de pijl geïnspireerde terraspergola wijst naar het hart van de Moon Gate sculptuur boven de subtropische tuinvijvers.


De gastheer

Het hotel beschikt over maximaal 7 gasten in drie suites; Moon Gate biedt een kans om echte Maori-gastvrijheid te ervaren. Leer een paar Maori woorden! Ontdek het belang van Kerikeri en de baai van eilanden voor de geschiedenis en cultuur van Nieuw-Zeeland. Lionel, gastheer van Moon Gate Villa, is Nieuw-Zeelandse Maori. Zijn overgrootvader Te Potae Aute was oorspronkelijk een ondertekenaar van het Waitangi verdrag; ondertekend namens de inwoners van Tokomaru Bay aan de oostkust, en te zien via het interactieve display op korte afstand van het Waitangi museum Te Kōngahu.

De Villa heeft op het display een aantal Maori houtsnijwerk en uw gastheren whanau taonga. Naast een prachtig gepresenteerd traditioneel ontbijt, krijgen de gasten waarschijnlijk kiwi hartig gehakt en Maori gebakken brood!

De tuinen

De 1,5 hectare grote formele tuinen zijn ontworpen als aanvulling op de sierlijke vorm van de hoofdvilla, en zijn te zien in architectonische tijdschriften en tuinshows. De weelderige gazons verdelen tuinbedden in aparte kamers, elk met hun eigen thema: tropisch, inheems Nieuw-Zeeland, bromelia en Europees. De Deluxe suite heeft zelfs een geheime tuin die vanaf het terras leidt.


Locatie en faciliteiten

Moon Gate ligt tussen de traditionele boomgaard van Kerikeri en biedt 5-sterrenaccommodaties, prachtig rustige en privé-accommodatie. Op korte afstand vindt u het waterwonderland van de Bay of Islands, historische bezienswaardigheden en natuurattracties. Moon Gate ligt op 3 minuten van het dorp Kerikeri, en op loopafstand zijn de Old Packhouse markten, een Maori master carver, de Kauri ambachtelijke werkplaats en Makana chocolade & café. Uitstekende eetgelegenheden zijn op loopafstand.

Alle kamers bieden:

Ensuite badkamers, kwaliteit beddengoed en toiletartikelen;
Eigen ingangen en binnen- en buitenzitplaatsen;
Grote televisies met on-demand films en programma's;
Telefoon (gratis lokale gesprekken)
Een barkoelkast, koffie- en theefaciliteiten.

Het ontbijt is bij alle prijzen inbegrepen en's avonds is er op voorafgaand verzoek een diner beschikbaar. De villa biedt gratis WiFi in het hele gebouw, een lounge, een verwarmd zwembad met zonne-energie en 1,5 hectare grote tuinen om te wandelen en te genieten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Moon Gate Villa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen