WeTu Analytics

Zarafa Dhow Suite

Game Drives (day and night)

De Dhow Suites bieden volledige flexibiliteit met uw eigen eigen gids en voertuig. Drives richten zich op de meest comfortabele en productieve tijden van de dag, vroeg in de ochtend en laat in de middag, maar full-day drives zijn ook vrij gebruikelijk op verzoek van een gast. Er kan een picknick brunch worden bezorgd, en de voertuigen zijn gevuld met koude dranken. Er is een op maat gemaakte Land Cruiser speciaal ontworpen voor onze condities en fotografie (inklapbare schermen en verhoogde daken) met vier individuele emmerstoelen.

Toon meer
Toon minder

Guided Walks

Een ander groot voordeel van het verblijf binnen de conservatieven is de mogelijkheid om het prachtige landschap te voet te waarderen, rustig, zonder het lawaai van motoren. Wij raden deze onvergetelijke ervaring ten zeerste aan. Meestal is's ochtends vroeg of's avonds de beste tijd, omdat het midden van de dag te warm is om uit de schaduw te wagen. Draag goede wandelschoenen, een hoed en neutrale gekleurde kleding om de dieren niet te alarmeren en neem een verrekijker. Je gids zal water voor je hebben. Wandelingen worden geleid door gelicentieerde gidsen met vuurwapentraining.

Toon meer
Toon minder

Boat Cruises

De HES Zib, de speciale pontonboot van Zarafa, is een volkomen unieke ervaring. Het voetdek van 275 m ² is compleet met banken, een eethoek en een bar waar gasten comfortabel kunnen genieten van een drijvende brunch of sundowners terwijl ze nijlpaarden en olifanten in het water kijken. Het is ook een uitzonderlijk platform voor vogels.

Toon meer
Toon minder

Catch-and-Release Fishing

Vliegvissen en hengel/haspelkit is beschikbaar voor degenen die hun cast willen proberen bij de lokale vis (behalve in januari en februari wanneer er een moratorium op vissen is).

Toon meer
Toon minder

Young Explorers Programme

Een volledige syllabus van bush-ambachtelijke vaardigheden voor onze jonge ontdekkingsreizigers. Dit is een gratis programma dat in de voetsporen van National Geographic Explorers-in-Residence, Dereck en Beverly Joubert volgt. Een uitgebreid pakket zal worden verstrekt aan enthousiaste kinderen bij aankomst, zodat ze meer te weten kunnen komen over dierenoproepen, hoe ze dieren in het wild kunnen volgen en andere feiten en cijfers over het wild. Aan het einde van het verblijf van een kind wordt hij/zij een Young Explorer-en Conservation Ambassadeur - klaar om de wereld te vertellen over wat ze hebben geleerd en wat ook zij kunnen doen om deze prachtige omgeving te beschermen.

Toon meer
Toon minder

Photography

De suites hebben een professionele cameraset, waaronder twee camerabehuizingen met lenzen. foto's worden bij vertrek van de gast gedownload naar een opslagapparaat. Elke kamer is ook voorzien van een verrekijker van hoge kwaliteit voor gasten.

Toon meer
Toon minder

Power boating

Verken de lagune en kanalen in de omgeving met een motorboot met een platte bodem.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Zarafa Dhow Suite

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen