WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Centraal in het ontwerp van de nieuwe Anderssons in Ongava staat de verbinding met het wild, en het is het meest voelbaar in de waterput en de nabijgelegen ondergrondse verstoppertje. Hier hebben gasten een waterniveau uitzicht op het vruchtbare wild en vogelleven op Ongava Game Reserve, in een omgeving die intimiteit inspireert zonder inbraak.

Een centraal gelegen overloopzwembad en de omliggende loungeruimte maken het mogelijk om te ontspannen in beschutte hoekjes met uitzicht op de waterput en daarbuiten.

De sociale ruimte, waar gasten zich verzamelen voor maaltijden en om andere liefhebbers van wilde dieren, gidsen en natuurkundigen te ontmoeten, omvat een undercover en openlucht eethoek, een ruime lounge en bar, een verzonken observatieterras en open haarden om de winterkou weg te nemen.

Voor gespecialiseerde fotografische partijen is er een speciale fotografische hoek voor het bekijken en bewerken van afbeeldingen. De voltooiing van het kamp zijn functies zoals een unieke Namibische curio-winkel, bibliotheek, gratis Wi-Fi, en connectiviteit met de onderzoeksgegevens ontwikkeld door jaren van ijverige en geavanceerde wetenschappelijke inspanningen op Ongava.

Een korte wandeling met de grenzen van het kamp is het Ongava Research Centre, waar bewoners wetenschappers thuis zijn in het lab en in het Game Reserve. Gasten die in contact komen met de wetenschap en het onderzoek zullen voornamelijk plaatsvinden in het Ongava Visitor Centre, waar op hun gemak de gasten worden aangemoedigd om te slingeren door de self-guided expositieruimte. Het aangrenzende auditorium met 36 zitplaatsen is ontworpen voor interactieve presentaties en discussies.

Unieke verkooppunten

· Dichtstbijzijnde toegang tot het meest productieve gebied van Etosha National Park

· Een verzonken hutje kijkt uit over een populaire waterput

· Bezoek aan het Ongava Bezoekerscentrum

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Anderssons At Ongava

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen