WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Anderssons at Ongava - Excursions into Etosha National Park

Een volledige of halve dag begeleide ochtendgame drives in het Etosha National Park, het belangrijkste savanne wildernis gebied van Namibië, kunt u de enorme zoutpan en vaste bronnen zien die het water bieden dat nodig is voor de high-density big game populatie van het Park. Een hele dag activiteit op aanvraag en wordt geleverd met lunchpakket.

Toon meer
Toon minder

Anderssons at Ongava - Guided Nature Walks

De begeleide natuurwandelingen door het reservaat worden seizoensgebonden aangeboden en onderworpen aan een beschikbare wandelgids, en zullen trots de overvloedige reeks van leven laten zien, van de ongewone planten tot de op de aride-aangepaste dieren met een kans op potentieel naderende witte neushoorn.

Toon meer
Toon minder

Anderssons at Ongava - Hide

De schuilplaats van Andersson zorgt voor een onopvallende gameweergave van de waterput van het kamp. Vaak bezocht door vlakten spel waaronder wrattenzwijn, zebra, giraffe en een reeks antilopen, de waterput trekt ook grotere spel zoals neushoorn en soms zelfs leeuwen.

Toon meer
Toon minder

Anderssons at Ongava - Game drives on Ongava Game Reserve

Begeleide middag/avond game drives vinden plaats op het privé Ongava Game Reserve. Het reservaat is beroemd om zijn populatie van neushoorn en leeuw, evenals andere wild zoals de endemische zwarte gezicht impala.

Toon meer
Toon minder

Ongava Information System and Visitor Centre

Gasten kunnen contact maken met wetenschap en onderzoek in Anderssons en een deel van deze ervaring is een onderdompeling in de wereld van de natuurgeschiedenis en wetenschap in het nieuwe Ongava Visitor Centre. Met tientallen diepgaande displays die informatie bevatten over de geologie, dieren, planten en ecologische werking van deze fascinerende regio, worden gasten aangemoedigd om door het zelfgeleide tentoonstellingsgebied te slingeren.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Anderssons At Ongava

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen