WeTu Analytics

Ayada Maldives

Beach Villa

Deze villa's aan het strand bevinden zich op de idyllische stukken van de witte zandstranden en bieden een rustige ontspanning, zowel op het uitgestrekte privé buiten- als dompelbad dat wordt omgeven door weelderige vegetatie, met het strand op slechts een steenworp afstand.

Toon meer
Toon minder

Sunset Beach Suite

Deze ruime suites aan het strand bieden een grote woonkamer, een ruim eigen terras, een dompelbad en een tuin, ideaal voor romantische privédiners met directe toegang tot het strand.

Toon meer
Toon minder

Ocean Villa

Deze over het water gelegen villa's staan boven de lagune voor idyllische bezinning terwijl u loungt in de hangmatten van de oceaan met het zachte kabbelen van de golven om u te kalmeren. Deze ruime villa's bieden een eigen terras, oceaanhangmatten, een dompelbad, een ononderbroken uitzicht op de horizon en directe toegang tot de lagune.

Toon meer
Toon minder

Sunset Lagoon Suite

Rusten op het land met het buitenterras over de oceaan, deze suites combineren de unieke kenmerken van zowel de tropische tuin als het magische uitzicht op de lagune. Deze villa's bieden een groot gebied met een woon- en slaapkamer, compleet met een badkamer open in de intieme tuin. De ruime terrassen zijn voorzien van zachte schommels, een dompelbad om de rustige omgeving verder te verbeteren en een directe toegang tot de lagune.

Toon meer
Toon minder

Sunset Ocean Suite

Deze over-the-water suites bieden absolute luxe en sereniteit boven de Indische Oceaan, een grote slaapkamer met eigen badkamer en een woonkamer met een glazen vloerpaneel, een extra badkamer en bijkeuken, een groot zonneterras met oceaan hangmatten en directe toegang tot de lagune en oneindige uitzicht op de Horizon.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Ayada Maldives

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen