WeTu Analytics

Birkenhead House

Birkenhead House ligt op een prachtige klif in de stad Hermanus en biedt een opwindend uitzicht op de oceaan en dicht bij het strand. Breezy beach house stijl wordt gecombineerd met moderne kunstwerken en weelderige meubels om een elegante en uitnodigende omgeving te creƫren.

Elf suites met uitzicht op zee of op de bergen bieden de hoogte van comfort en luxe: balkons, vloerverwarming en enorme badkuipen zorgen ervoor dat de gasten optimaal kunnen genieten van hun verblijf, ongeacht het weer.

Spa, zwembad en fitnessruimte bieden de kans op verwennerij, ontspanning of lichaamsbeweging. Kliffen en strandwandelingen zijn een verkwikkende manier om de lucht in te nemen, maar er zijn tal van sportieve en recreatieve activiteiten beschikbaar in de omgeving, van golf tot haaienkooi duiken. Walvis spotten, waar Hermanus beroemd om is, kan worden gedaan vanuit het hotel van juni tot november, met september het hoogtepunt van het seizoen.

Na een zonsondergang met uitzicht op de oceaan kunt u genieten van de meest verse zeevruchten en de lekkerste internationale gerechten. Van's ochtends koffie en cake tot warme chocolademelk naast het vuur, er is altijd iets lekkers te bieden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Birkenhead House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen