WeTu Analytics

Birkenhead House

Shark Cage Diving

Kom van dichtbij en persoonlijk met deze fascinerende apex roofdieren. Duiken met grote witte haaien is een unieke ervaring die zowel spannend als informatief is. Uw duik vindt plaats onder zorgvuldig toezicht van een hooggekwalificeerd team van mariene experts, zodat u er zeker van bent dat u in veilige handen zult zijn, ondersteund door een team van mariene natuurbeschermers om ervoor te zorgen dat uw ervaring op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd.

Toon meer
Toon minder

Whale Watching

Hermanus staat bekend als de beste bestemming voor het spotten van walvissen ter wereld en daar is geen fijnere plek om van te genieten dan op het terras van Birkenhead House met een gin en tonic in de hand. Maar als je serieus bent over walvissen, waarom ga je dan niet op een walviscruise of neem zelfs de lucht in, hoog boven deze majestueuze zoogdieren. Leer alles over het fascinerende gedrag van Southern Right en Bultrug walvissen en krijg inzicht in hun buitengewone bewegingen, waaronder lob tailing, spionage hopping en peduncling.

Toon meer
Toon minder

Horseback Riding

Er is geen grotere vrijheid dan galopperen langs het schijnbaar eindeloze lange strand in Hermanus of door de kronkelende wijngaarden van de Hemel-en-Aarde vallei. Of u nu een eerste keer ruiter of een ervaren professional bent, Hermanus is de ideale bestemming om te paard terug te gaan terwijl u geniet van de champagnelucht.

Toon meer
Toon minder

Mussel Picking

Golven spatten in de mossel beklede rotsen die de stranden direct onder Birkenhead House versieren. Onze chef-kok neemt de gasten mee naar het strand van Voelklip en laat hen zien hoe ze deze heerlijke maritieme lekkernijen veilig kunnen kiezen. Niet alleen dat, maar hij laat u zien hoe u de mosselen kunt bereiden met een beetje knoflook, room en witte wijn, zodat u kunt genieten van de vruchten van uw arbeid met een heerlijk glas lokaal geproduceerde Sauvignon Blanc.

Toon meer
Toon minder

Wine Tasting

De Hemel-en-Aarde is een van Zuid-Afrika's belangrijkste, koel-klimaat wijnproducerende regio's en is de thuisbasis van enkele van de mooiste en oudste landgoederen van het land, waaronder Hamilton Russel en Bouchard Finlayson, evenals enkele van de meer moderne landgoederen zoals Creation. Niet alleen zijn de wijnen prachtig, maar ook het landschap is spectaculair. Geniet van een rondleiding met een deskundige deskundige, of verlevendigen de ervaring door het te doen op een paard of zelfs op quad!

Toon meer
Toon minder

Sea Kayaking

Zeekajakken is een prachtige outdoor jacht voor de meer avontuurlijke. Het brengt je dicht bij een aantal van Hermanus's fascinerende zeeleven en het is ook geweldige oefening. Peddelen langs de kustlijn helemaal van de Oude Haven in de stad naar de Nieuwe Haven onder zorgvuldig toezicht van de plaatselijke zeehonden.

Toon meer
Toon minder

Guided Nature Walks & Hikes

Hermanus is aan alle kanten omringd door een natuurlijk wonder. Naast de mariene fascinaties, zijn er twee ongelooflijke natuurgebieden in de buurt: het natuurreservaat Fernkloof en het natuurreservaat Walker Bay. Voor botanici is Fernkloof zeker een van de meest lonende bestemmingen in het Kaap Floral Kingdom om de diverse fynbos te verkennen.

Walker Bay is een kustgebied dat net ten oosten van Hermanus ligt. Het reservaat omvat vijf kustgebieden tussen Hermanus en Die Dam bij Struisbaai. Het gebied is ook historisch belangrijk, met records van Midden-stenen tijdperk mensen (65 000 tot 85 000 jaar geleden) die in Klipgat Cave wonen.

Toon meer
Toon minder

Birkenhead House Spa

Birkenhead House is een van de beste plekken in Zuid-Afrika om te ontspannen. De stranden en de champagnelucht zorgen voor een bedwelmende combinatie. Maar geen ontspanning zou compleet zijn zonder een behandeling in de Spa.

Of u nu een Zweedse massage of een manicure & pedicure wilt, de Birkenhead House Spa is de perfecte Sanctuary om de zorgen van de wereld te vergeten.

Toon meer
Toon minder

Golf

Hermanus is een prachtige golfbestemming met twee uitstekende golfbanen in de buurt. Hermanus Golf Club in het centrum van de stad en de Arabella golfclub ligt op korte afstand.

Arabella wordt consequent verkozen tot de Top 5 golfbanen in Zuid-Afrika. Voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreide golf tour, zijn er nog veel meer fantastische golfbanen langs de Garden Route.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Birkenhead House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen