WeTu Analytics

Hermanus Lodge on the Green

Mountain Room

Deze kamer is voorzien van airconditioning, een kingsize bed, een volledige eigen badkamer en een eigen balkon met uitzicht op de bergen van het natuurreservaat Fernkloof. Tot de faciliteiten behoren een televisie met DSTV, thee- en koffiefaciliteiten en gratis WiFi.

Toon meer
Toon minder

Standard rooms ( Rooms 2 and 3 )

De twee standaardkamers beschikken over een balkon, airconditioning, televisie met DSTV-zenders, een kluisje, thee- en koffiefaciliteiten, een haardroger en een eigen badkamer met een douche.

Toon meer
Toon minder

Golf Course Facing Rooms

Deze kamers zijn voorzien van een balkon, een minibar, satelliet-tv, een dvd-speler, een kluisje, thee- en koffiefaciliteiten, een haardroger en airconditioning. Deze kamers bieden uitzicht op het 25e groen.

Kamer 4 heeft een eigen douche en open bad

Kamer 5 heeft een eigen badkamer met een douche.

Toon meer
Toon minder

Garden Room

Deze ruime kamer op de begane grond met een volledig eigen badkamer heeft een eigen patio met uitzicht op het 25e groen van de golfbaan Hermanus. Tot de faciliteiten behoren een televisie met DSTV-zenders, airconditioning, WiFi, koffie- en theefaciliteiten, een haardroger en een kluisje.

Toon meer
Toon minder

Courtyard Room

Deze open kamer biedt directe toegang tot het zwembad en een eigen kleine patio. De kamer bestaat uit een open douche en bad, een eigen toilet en een bureau. De kamer beschikt ook over een televisie met DSTV-kanalen, airconditioning en WiFi.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Hermanus Lodge on the Green

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen