WeTu Analytics

Evening Shade

Trip to The Winery

Bij Kristall Kellerei Exclusive Boutique Winery, in de nabijheid van het schilderachtige stadje Omaruru. Uniek
klimaatomstandigheden zoals vorst, extreme hitte en diepgang zijn geen hindernissen, maar zijn eerder geïntegreerd
in onze bekroonde producten.

Fruitig en fris zijn de bijvoeglijke naamwoorden die in je opkomen bij het genieten van onze heerlijke wijnen en sterke dranken. Onze unieke omgeving trekt een veelheid aan zeldzame vogels aan en maakt ons een “vogelparadijs”. Een schotel met Namibische specialiteiten sluit een rustig verblijf af in een rustige omgeving.

Toon meer
Toon minder

Nature Walk

Voor gasten die zin hebben om te sporten zijn er lokale heren die u meenemen op een halve dag of een hele dag natuurwandeling in het Erongo-gebergte. Ze laten je dan ook rotstekeningen of grotschilderingen zien die honderden jaren geleden door het San volk zijn achtergelaten. Er zijn twee wijnhuizen en een chocolatier in de stad en ook klaar voor u om te bezoeken. Er zijn een aantal plaatsen in de buurt die een bezoek waard zijn, de dinosauruspaden in de buurt van Kalkfeld, het Erongo-gebergte en Spitzkoppe zijn ook dicht genoeg voor een dagtocht.

Er zijn ook drie nabijgelegen lodges die game drives kunnen aanbieden met eerdere voorgeleiden. Veel van onze gasten gebruiken hun tijd in Omaruru om op adem te komen op weg naar de kust of naar Etosha. Wij zullen u graag helpen bij het maken van afspraken voor onze gasten voor een van de bovenstaande. Omdat ik hier 23 jaar woon heb ik een uitstekende kennis van de wegen en hoe ik het beste van hier naar daar kan komen, veilig en comfortabel. Ik kan ook inzichten geven over plaatsen om te stoppen en dingen die onderweg te doen zijn.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Evening Shade

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen