WeTu Analytics

Soho Hotel

Valley of Waves

Het waterpark Valley of Waves is de legendarische hub van Sun City voor allerlei waterplezier. Met gezinsvriendelijke wateractiviteiten die avonturiers van alle leeftijden aanspreken, is er voor elk wat wils in dit iconische Sun City waterpark. Zowel dagbezoekers als Sun City Resort gasten worden uitgenodigd om te genieten van een hele dag spannende activiteiten, met een aangewezen kindergedeelte en badmeesters op dienst. De belangrijkste attractie bij Valley of Waves is de Roaring Lagoon — een golfbad van 6 500 vierkante meter met hydraulische mechanismen die elke 90 seconden golven van bijna 2 meter hoog genereren.

Toon meer
Toon minder

Temple of Courage

Misschien zelfs nog beroemder dan de Vallei der Waves, belooft de Tempel van Courage een opwindende adrenaline-rush met een 17 meter lange daling van een 70 meter lange glijbaan. De bijna verticale glijbaan brengt ruiters onder een brug en spatten in een klein zwembad. Er zijn ook twee glijbanen — de Tarantula en de Scorpion, en twee buisritten — de Viper en de Mamba.

Toon meer
Toon minder

The Royal Baths

Dit privé zwembad voor volwassenen boven The Brew Monkey at the Valley of Waves zal u inspireren om in te duiken en rondjes te zwemmen. The Royal Baths wordt omgeven door weelderige jungle en is ook de perfecte plek om te ontspannen na een actieve dag in Sun City.

- Bedrijfsuren: 08u00 - 19u00 (Valley of Waves tijden — piekperiodes) daarna zal het geopend zijn volgens de normale Vallei van golven tijden
- Gratis toegang tot alle hotel- en Sun Vacation Club bewoners op vertoon van hun inwonerskaarten
- Dag bezoeker entry fee: R50 (gast ontvangt een armband voor identificatie)
- Gratis fruitspies
- Gratis alcoholvrije cocktail
- Gasten om ID te tonen op aanvraag
- Max capaciteit: 200 personen
- Gazebos's zijn beschikbaar voor privémassages
- Observatory Bar is exclusief voor gasten in The Royal Baths

Toon meer
Toon minder

The Maze of The Lost City

Het grootste permanente doolhof op het zuidelijk halfrond, Het doolhof van de Verloren Stad is opgebouwd uit kunststeen en hout, waardoor de illusie ontstaat van een oude archeologische ontdekking. Het is net zo leuk voor gezinnen om te verkennen, als voor teambuilding en bedrijfsfuncties. Het doolhof van de Verloren Stad werd in september 2012 toegevoegd aan Sun City Resort en beslaat een halve hectare. Het Maze is bereikbaar via een 100 meter lange hangbrug vanaf het Entertainment Centre en biedt een aantal van de meest spectaculaire uitzichten op het resort, met name op The Palace of the Lost City en de Gary Player Golf Course. Als de nacht valt, verlichten vlammende fakkels de paden langs de kamers. Aan het einde van The Maze of the Lost City is de Maze Bar met een selectie ijskoude ambachtelijke bieren op de tap. Het ambachtelijke biermenu wordt regelmatig bijgewerkt zodat u altijd iets nieuws kunt verwachten in deze unieke Sun City doolhof bar. Dit Sun City doolhof kan worden gehuurd voor privéfeesten, conferenties of als eethoek, waar maximaal 200 personen kunnen verblijven.

Toon meer
Toon minder

The Gary Player Country Club Golf Course

De Gary Player Country Club Golf Course, ontworpen door Gary Player, is een 18-holes par-72 wandelbaan, met een 5 km lange baan langs de baan. Gebouwd in een uitgestorven vulkanische krater, voldoet dit onberispelijke golfparadijs aan de strenge US PGA specificaties en werd onlangs uitgeroepen tot de beste golfbaan van Zuid-Afrika in de World Golf Awards 2015. Het is ook de thuisbasis van de jaarlijkse Nedbank Golf Challenge die gastheer is voor een aantal van de golflegendes van de wereld.

Toen de bouw van het Sun City Resort begon in 1978, werd de beslissing genomen om een golfbaan te bouwen die zou concurreren met de beste in de wereld. Vandaag, ondanks de harde concurrentie, is de Gary Player Country Club terecht gerangschikt als een van de meest prestigieuze golfbanen op het Afrikaanse continent.

Toon meer
Toon minder

Lost City Golf Course

De populariteit van het Sun City Resort leidde tot het ontwerp en de ontwikkeling van de Lost City Country Club. Gary Player werd opnieuw opgeroepen om zijn professionele expertise uit te breiden door het ontwerpen van de golfbaan. Overdekt met het winterharde Kikuyu gras, net als de Gary Player Country Club golfbaan in Sun City, biedt de golfbaan golvende vlaktes, uitgestrekte fairways, bergachtige gebieden en kleine stukjes woestijn. Deze superlatieve golfbaan biedt spelers ook een onderscheidende regio bedekt met een reeks meren die de 9e van de laatste hole scheiden. De 13e hole biedt een groen in de vorm van het Afrikaanse continent, compleet met een vijver waar tal van Nijlkrokodillen wonen, wat bijdraagt aan de ware Afrikaanse aantrekkingskracht van deze cursus.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Soho Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen