WeTu Analytics

Roodepoort Farm Self-Catering

Lara's Homestead

Lara's Homestead is het originele Roodepoort huis gebouwd in 1883. Oorspronkelijk een “Hartbeeshuisie”, deze 'mas Provençaalse' werd in de afgelopen eeuw in verschillende fasen gebouwd en liefdevol gerenoveerd in de winter van 2015. Het is doordrenkt van karakter & charme.

Het huis is een ideale familie vakantiehuis met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 lounges, eetkamer, boerderij stijl keuken volledig uitgerust voor self-catering en beschikt over een AGA fornuis, elektrisch fornuis, oven, waterkoker, koelkast/vriezer en magnetron koffiezuiger, bestek en servies voor 12 personen, potten & pannen.

Buiten is er een traditionele BBQ lapa met ingebouwde bbq/braai, potjiekos stand en tuinstoelen.
De tuin is perfect veilig voor kinderen met glooiende gazons die verschillende nagelbijten volleybal, cricket en voetbalwedstrijden bevatten. De woning wordt beschermd door een duivels vork palissade.

Toon meer
Toon minder

Mila's Place

Mila's Place werd gebouwd tegen een bergachtige achtergrond in 2013 en beschikt over een ruime lounge/eetkamer, drie slaapkamers met 2 queensize bedden en 2 driekwart bedden en 2 badkamers waarvan één een grote en-suite badkamer is. De hoofdslaapkamer heeft een 180 graden uitzicht op de douche.

De keuken is goed uitgerust om zelf te koken en is voorzien van een fornuis, een oven, een waterkoker, een koelkast/vriezer en een magnetron. (alles wat je nodig hebt is eten & drinken) Er is ook een comfortabele zespersoons eettafel en stoelen in een ruime lounge/eetkamer. Buiten zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar voor die geweldige chats met open haard. Het kan 6 personen slapen. Alle kamers hebben ingebouwde kasten. De slaapkamers kijken uit op het noorden over de vallei van de Ash-rivier en een slaapkamer en de badkamers bieden uitzicht op de bergen.

Toon meer
Toon minder

Lexi's Quirky Cottage

Lexi's Quirky Cottage is een romantisch, gezellig huisje met rieten dak en beschikt over een mooie slaapkamer met rieten dak (een grote eigen badkamer met een spectaculair uitzicht) en een veranda voor de barbecue. Dit schattige huisje werd gebouwd rond een klif rand bad met uitzicht op de vallei en de bergen. Voor de meer avontuurlijke is er een openluchtdouche.

De slaapkamer heeft grote ramen die u toelaten om wakker te worden met een prachtig uitzicht op de bergen. De veranda aan de voorzijde is een geweldige plek om te ontbijten of te zitten met een glas wijn in de avond en kijken naar de zonsondergang boven de bergen. U kunt een barbecue of het vuur aansteken en genieten van de sterren en de roep van jakhalzen. Dit juweel is perfect voor een romantisch uitje of een rustige plek om te genieten van de schoonheid van de grote zandstenen bergen. De keuken is goed uitgerust voor self-catering en beschikt over een mini-fornuis/oven, waterkoker, koffiezuiger, koelkast/vriezer en magnetron, gasbraai & Weber. Er is ook een comfortabele zespersoons eettafel en stoelen. Het kan 2 personen slapen.
Als dat nodig is, kan Nkandla Rondawel worden geannexeerd met Lexi's om in totaal vier personen te huisvesten.

Toon meer
Toon minder

Nkandla Rondawel

Nkandla is de afgunst van onze president. Deze Rondawel is niet gebouwd met belastinggeld. Het is geschikt voor twee personen, maar biedt geen eigen kookgelegenheid (geen keuken). Het heeft een bijna openlucht badkamer met douche, wastafel en toilet. Water wordt verwarmd in een traditionele “ezel” waar je een vuur moet maken om het water op te warmen. Het geeft je dat “jagen op je eigen eten” gevoel. Nkandla kan worden geannexeerd aan Lara's of Lexi's als je meer bedden nodig hebt. Het heeft 2 ¾ bedden, theedienblad, koelkastje en verwarming.

(NB: Het is niet op zichzelf beschikbaar als een zelfstandige eenheid.)

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Roodepoort Farm Self-Catering

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen