WeTu Analytics

Ejardini

LUXURY VILLA 1

Luxury heeft een nieuw adres. De Ellerman House Villa belichaamt het weelderige Capetonian leven en biedt gasten een ongeëvenaard niveau van privacy en service.

Staande onafhankelijk van Ellerman House, deze drie verdiepingen tellende villa heeft vijf ruime slaapkamers, een entertainmentruimte met terras en zwembad, een TV-lounge, eetkamer, studeerkamer en een volledig uitgeruste keuken. Een eigen chef-kok en een gastvrijheid team zijn inbegrepen, evenals volledig gebruik van het spabad, de ontspanningsruimte en het stoombad.

Toon meer
Toon minder

LUXURY VILLA 2

De villa ligt op loopafstand van de stranden van Clifton en op 10 minuten rijden van Camps Bay, V & A Waterfront en het stadscentrum. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Zwaartekracht tart, ultramoderne architectuur en adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan bepalen deze nieuwste toevoeging. Afzonderlijk van Ellerman House, maar op hetzelfde terrein, biedt Villa Two alle voordelen van het zijn verbonden aan een van de meest exclusieve kleine hotels ter wereld in combinatie met de ultieme luxe van het leven — volledige privacy en discrete persoonlijke service op maat van het individu. Ontworpen met de veeleisende luxe reiziger in het achterhoofd, het belichaamt de glamoureuze strandlevensstijl waarvoor Kaapstad wereldberoemd is geworden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Ejardini

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen