WeTu Analytics

True North

Explorer Class Stateroom

Het Explorer Class Statooms ligt op het bovendek en beschikt over grote panoramische ramen en kingsize bedden die kunnen worden omgezet in eenpersoonsbedden. De eigen badkamers zijn voorzien van dubbele wastafels, en de voorzieningen in de cabine zijn onder meer een koelkast, entertainment in de cabine en een satelliettelefoon. Stroomaansluitingen bieden 240V en 110V output.

Toon meer
Toon minder

River Class Cabin

De Double Cabins van River Class bevinden zich op het middendek en zijn voorzien van grote ramen en een eigen badkamer. Elke hut is uitgerust met een kingsize bed dat kan worden omgezet in eenpersoonsbedden. Andere voorzieningen in de cabine zijn entertainment in de cabine en een satelliettelefoon. Stroomaansluitingen bieden 240V en 110V output.

Toon meer
Toon minder

Ocean Class Twin Cabin

De Ocean Class Twin Cabins bevinden zich op het benedendek en zijn voorzien van 2 patrijspoorten, een eigen badkamer en 2 aparte bedden. Andere voorzieningen in de cabine zijn entertainment in de cabine en een satelliettelefoon. Stroomaansluitingen bieden 240V en 110V output.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

True North

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen