WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

RESTAURANT

De zit- en eetruimtes voor gasten van Inyati zijn strategisch gelegen om een adembenemend uitzicht op de eeuwige Sand River te bieden, wat zorgt voor een continue en overvloedige waterbron, vooral tijdens de droge wintermaanden.

Voor een opmerkelijke eetervaring wordt het ontbijt geserveerd op een ruim houten uitkijkplatform, dat zijn eigen unieke en ontzagwekkende mogelijkheden biedt om wild te bekijken.

Toon meer
Toon minder

TRADITIONAL BOMA

Geniet van voortreffelijke gerechten en geniet van uitzonderlijke wijnen bij een knisperend haardvuur.

Op bepaalde avonden, als het weer het toelaat, organiseren we traditionele boma-bijeenkomsten, een onvergetelijke manier om jezelf onder te dompelen in een safariavond onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Bij Inyati bieden we met trots een gevarieerde selectie van hoogwaardige Zuid-Afrikaanse wijnen, afkomstig van gewaardeerde wijnboerderijen en landgoederen in de Kaapregio, wat zorgt voor een opmerkelijke wijnervaring voor onze gasten.

Toon meer
Toon minder

BUSH DINING

Bush-diners onder de Afrikaanse sterrenhemel zijn een geliefde traditie onder Inyati-gasten.

Inyati presenteert ook met trots een selectie uitzonderlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, zorgvuldig samengesteld door gerenommeerde wijnboerderijen en landgoederen in de Kaapregio, wat bijdraagt aan het algehele genot van uw eetervaring.

Toon meer
Toon minder

SUNDOWNERS

Wanneer het daglicht begint te schemeren, is het tijd voor een lange safaritraditie: de sundowner!
Een sundowner is gewoon een drankje bij zonsondergang. 🥂

#inyatisafari #inyatimoments #safaridreaming #safariexperience #safariquest #goldensunset #nofilterneeded #naturesbeauty

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Inyati Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen