WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

De deskundige rangers van Inyati besturen speciaal ontworpen safarivoertuigen met het voorrecht om toegang te hebben tot het terrein, zodat gasten kunnen genieten van exclusieve en intieme ontmoetingen met wilde dieren.

Het Sabi Sand Nature Reserve heeft een rijke concentratie aan wilde dieren en dient als leefgebied voor de iconische Big 5, waaronder olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en buffels.

Cheeta's, giraffen, zebra's, wilde honden en een breed scala aan antilopen en andere soorten kunnen vrij rondzwerven binnen hun territorium. Inyati wordt wereldwijd erkend als een van de belangrijkste bestemmingen voor ontmoetingen met de ongrijpbare luipaard van dichtbij.

Toon meer
Toon minder

FISHING

Inyati Game Lodge biedt de mogelijkheid om te vissen als extra activiteit om van te genieten tijdens de tussenpozen tussen gamedrives. Wij leveren al het nodige vismateriaal voor onze gasten.

Er wordt gevist in de rustige omgeving van de Sand River en op de verhoogde weg. Het garanderen van de veiligheid van onze gasten is onze topprioriteit, en ze worden tijdens hun visexcursies altijd vergezeld door een getrainde en bewapende ranger of tracker.

De Sand River heeft een indrukwekkende verscheidenheid aan vissoorten, met meer dan 37 verschillende soorten die in de wateren leven. Tot de meest voorkomende soorten behoren de Sharptooth Catfish (Barbel), Mozambique Tilapia (Brasem), Squeakers, Tigerfish, Smallmouth Yellowfish en Mudfish.

Naast de pure ontspanning van het vissen, biedt het een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de natuurlijke omgeving. Terwijl je je lijn uitwerpt, kun je luisteren naar het melodieuze getjilp van verschillende vogelsoorten of de verre roep van nijlpaarden, die op een vredige en serene manier echt in contact komen met de wildernis.

Toon meer
Toon minder

BUSH WALKS

Een absoluut hoogtepunt voor natuurliefhebbers is de boswandeling die wordt aangeboden in de Inyati Game Lodge. Deze mogelijkheid stelt gasten in staat zich onder te dompelen in de wildernis en zo de kleinere bewoners van de bush, zoals vogels, insecten en vlinders, van dichtbij te ontmoeten.

Tijdens deze wandelingen kunnen deelnemers de fascinerende wereld van bomen, grassen, bloemen, geologie en ecologie verkennen, waardoor ze een dieper inzicht krijgen in het ecosysteem. Af en toe kunnen gelukkige wandelaars enkele iconische „Big 5" -speldieren zien.

Boswandelingen vinden meestal voor of kort na het ontbijt plaats, afhankelijk van het seizoen en de heersende weersomstandigheden. Dit unieke avontuur stelt gasten in staat om nauw contact te maken met de natuurlijke omgeving en zijn talloze wonderen.

Toon meer
Toon minder

CELEBRATIONS

Inyati Game Lodge helpt gasten met veel plezier speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of andere belangrijke mijlpalen te vieren. We zijn toegewijd aan het creëren van onvergetelijke en buitengewone ervaringen voor onze bezoekers.

Om ervoor te zorgen dat uw feest alles is wat u wenst, is het essentieel om alle relevante informatie aan onze reserveringsafdeling te verstrekken. Zo kan de lodge de nodige voorbereidingen en regelingen treffen, zodat uw speciale gelegenheid echt onvergetelijk wordt.

Toon meer
Toon minder

PHOTOGRAPHY

Inyati is een waar toevluchtsoord voor fotografen. De steeds veranderende lucht tijdens zonsopgang en zonsondergang, de dramatische onweersbuien die's middags doorwaaien en het gevarieerde aanbod aan betoverende dieren, vogels en insecten zorgen ervoor dat ambitieuze en professionele fotografen eindeloos geboeid blijven door de fotografische mogelijkheden hier.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Inyati Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen