WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Hoogopgeleide en ervaren rangers en trackers zorgen ervoor dat uw safari-ervaring behoort tot de beste in Afrika.

Bij Inyati kun je op elke game drive uitkijken naar fantastische close-up ervaringen met wilde dieren in Afrika. Bekijk Afrika's meest indrukwekkende wilde dieren op's morgens en's middag/' s avonds game drives in open 4-wheel drive safarivoertuigen met deskundige gidsen en Shangaan trackers.

Game-drives doorkruisen een gebied van 10.000 hectare (24 700 hectare) en strikte voertuiglimieten bij waarneming zorgen voor de exclusiviteit van uw game-kijkervaring.

Toon meer
Toon minder

FISHING

Inyati biedt vissen als een extra activiteit tussen game drive tijden. Visuitrusting wordt geleverd door de Lodge.

Vissen gebeurt in de Sand River en op de weg. De veiligheid van de gasten staat voorop, en ze worden altijd vergezeld door een gewapende ranger of tracker.

Er zijn meer dan 37 soorten vis in de Sand River - de meest voorkomende zijn:
Scherpe tand Meerval (Barbel), Mozambique Tlipia (brasem), piepers, tijgervissen, Kleine Mond Geelvis, Mudfish

Naast het ontspannende aspect van de visserij, is het een heerlijke manier om één te zijn met de struik, luisterend naar het getjilpen van de verschillende vogelsoorten of de geluiden van nijlpaarden in de verte.

Toon meer
Toon minder

BUSH WALKS

Een must voor alle natuurliefhebbers is de bush walk. Dit biedt de gasten de ultieme, dicht bij de wilde ervaring en een kans om zich te concentreren op de kleinere struikbewoners waaronder vogels, insecten en vlinders.

Men kan de interessante wereld van bomen, grassen, bloemen, geologie en ecologie ontdekken. Af en toe spel kan worden gezien op wandelingen - met inbegrip van de “Big 5”.

Bush wandelingen vinden plaats voor of net na het ontbijt, afhankelijk van de tijd van het jaar en de heersende weersomstandigheden.

Toon meer
Toon minder

CELEBRATIONS

Het vieren van speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of andere mijlpalen, Inyati zou graag helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Alle relevante informatie moet worden doorgegeven aan onze reserveringsafdeling om de lodge voor te bereiden.

Toon meer
Toon minder

NETWORK IN NATURE

Inyati heeft de ideale conferentielocatie genaamd TreeTops vanwege de ligging in de toppen van de bomen aan de oevers van de Sand River, ongeveer 3 km van de hoofdlodge.

Dit is de perfecte faciliteit om intieme huwelijksceremonies of zakelijke conferenties te organiseren. TreeTops biedt de mogelijkheid om gericht te vergaderen, maar biedt de setting voor volledige ontspanning aan het einde van de dag.

Toon meer
Toon minder

SSW Rhino Protection Helicopter Programme

Inyati Game Lodge is altijd een voorstander geweest van het SSW-neushoornbeschermingsprogramma en kan bogen op het feit dat wij de grootste donor zijn van de totale kosten van het helikopterprogramma.

Het stropen van neushoorns heeft ernstige gevolgen gehad voor bijna alle reservaten in Zuid-Afrika, en als gevolg daarvan heeft het Sabi Sand Nature Reserve zich ertoe verbonden een veilige haven voor neushoorns te bieden. In 2013, na aanzienlijke neushoornverliezen in het gebied en in het hele land, ondernam het Sabi Sand de implementatie van een groot neushoornbeschermingsproject gericht op het creëren van een toevluchtsoord voor onze neushoorn.
SSW ontwikkelde een meerlagige beveiligingsinterventie en investeerde zwaar in Hi-Tec omheiningen, laarzen op de grond, voertuigen, K9, beveiligingsapparatuur, intelligentie en een rigoureuze campagne voor gemeenschapsbetrokkenheid.

Toon meer
Toon minder

PHOTOGRAPHY

Inyati is een paradijs voor fotograaf. De steeds veranderende luchten bij zonsopgang en schemering, de snel bewegende bliksemstormen in de middag en de talloze fascinerende dieren, vogels en insecten blijven aspirant-fotografen permanent boeien.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Inyati Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen