WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Scenic/ Photography Flights - One Hour / 45 minutes / 30 minutes

Onze schilderachtige / fotografie vluchten zijn een niet te missen kans. Even na vertrek geniet u van het adembenemende uitzicht dat alleen vanuit een helikopter wordt gezien. Ervaar de kristalheldere waterkanalen die zich een weg banen door lagunes, terwijl je diep in de weelderige groene uiterwaarden reist om de overvloedige wilde dieren van de Okavango regio te verkennen.

We nemen de deuren af voor een nog betere fotografische ervaring terwijl we over enkele van de meest afgelegen, onbewoonde en wilde gebieden van de Okavango Delta vliegen. Scenic vluchten worden uitgevoerd op elk moment van de dag, waarbij scherpe fotografen meestal de voorkeur geven aan de vroege ochtend of late namiddag. Terwijl sommige gasten liever vliegen tijdens de siësta periode om andere kampactiviteiten niet te missen.

Er zijn vluchten van 1 uur, 45 minuten en 30 minuten beschikbaar.

Toon meer
Toon minder

Private Helicopter Transfers

Voor degenen die de lange weg naar uw volgende bestemming willen overslaan, dan is er een privé-helikoptertransfer recht in uw steegje.

Een helikopter transfer is een meer exclusieve optie en een kans om van uw transfers een onvergetelijk hoogtepunt van uw safari ervaring te maken. De vlucht verloopt soepel, snel en heeft de extra bonus dat je vrijwel overal kunt landen.

Helicopter Horizons biedt privéhelikoptertransfers van Maun naar alle kampen en lodges in de regio Okavango, evenals transfers tussen het kamp.

Voor groepsoverdrachten maken we gebruik van meerdere helikopters die samen vertrekken en aankomen om groepen niet op te splitsen. Dit voegt vaak nog meer opwinding toe aan de reis.

Toon meer
Toon minder

Helicopter Safaris

Een Helicopter Horizons helikoptersafari is een exclusieve en gepersonaliseerde safari rond de Okavango Delta, met behulp van een helikopter als primaire vervoermiddel. Helikopters hebben het unieke voordeel dat ze vrijwel overal kunnen landen, waardoor zelfs enkele van de meest afgelegen en onbewoonde gebieden toegankelijk zijn. Onze helikoptersafari's zijn zeer aanpasbaar en kunnen worden gepland rond uw exacte behoeften en wensen.

Beschikbare helikoptersafari's zijn:

Double Okavango Delta - Hoewel het kan gaan met een naam, Okavango Delta, het is nauwelijks een plaats, er zijn meerdere plaatsen om te verkennen in de regio. Als het verkennen van de Okavango Delta iets meer dan de gebruikelijke haltes uw missie is, terwijl u uw reistijd en kosten laag houdt, dan is een Double Okavango Delta tour een uitstekende optie. U kunt stoppen in verschillende “land” en “water” kampen, zodat u de verschillende landschappen en wilde dieren kunt bekijken.

Northern Botswana & Victoria Falls - De aantrekkingskracht om verder te gaan dan de Delta is een kracht die moeilijk te weerstaan is. Dus, trek je in en laten we naar het noorden gaan voorbij de wateren naar de grotere Chobe regio's Selinda, Linyanti en Kwando. De thuisbasis van een enorme populatie van olifant, vaste rivieren en uitgestrekte open bossen, dit gebied is een sterk contrast met de waterwildernis van de Delta. We gaan dan een beetje verder, voorbij de grenzen van Botswana, voor een stop bij de machtige Victoria Falls.

Okavango Delta & Kalahari - In tegenstelling tot zijn weelderige buurman, vormt de Kalahari het grootste deel van Botswana's landoppervlak en speelt seizoensgebonden gastheer voor een diverse populatie van soorten. Het is ook het voorouderlijk huis van het San volk. Een bezoek aan deze delen, in combinatie met de Okavango Delta, zal zorgen voor een holistisch begrip van dit prachtige land.

Toon meer
Toon minder

Filming and Photography

Helicopter Horizons biedt een platform voor gespecialiseerde luchtfotografie en filmen. We hebben samengewerkt met verschillende internationale filmploegen. De Okavango Delta is een uniek ecosysteem dat een van de grootste bestemmingen is voor het bekijken van wilde dieren en biedt eindeloze fotografische en filmopnames voor goede beelden.

Toon meer
Toon minder

Exclusive Champagne Stops

Voor een nog onvergetelijker ervaring, kunt u een champagnestop toevoegen aan elke vlucht met Helicopter Horizons.

We landen een paar minuten op een afgelegen plek om te genieten van wat Franse champagne.

Toon meer
Toon minder

Authentic Village Experience

Voor wie op zoek is naar een culturele ervaring in Botswana, maken we enkele van de meest afgelegen dorpen in de Okavango Delta toegankelijk. De excursie, die ongeveer twee uur duurt, begint met het ophalen van de gasten van hun kamp voor een schilderachtige vlucht naar het dorp waar we zijn uitgenodigd. De tour wordt geleid door een lokale gids die aspecten van het dorpsleven uitlegt, zoals architectuur, religieuze overtuigingen, jacht en vissen. Er is ook de mogelijkheid om lokale ambachtslieden te ontmoeten.

Dit is ook een uitstekende fotografische ervaring, zowel vanuit de culturele aspecten, maar ook voor de enthousiaste vogel- en landschapsfotograaf.

Toon meer
Toon minder

Half Day Trip to UNESCO World Heritage Site Tsodilo Hills

Helicopter Horizons is trots om een halve dag ervaring te bieden om de prehistorische kliffen van Tsodilo te verkennen, die uit de omliggende Kalahari Desert vlakten in het afgelegen noordwesten van het land. Deze rotsachtige uitloper, die 1.400 meter stijgt, is Botswana's hoogste punt, en zelden bezocht.

Er is bewijs van menselijke activiteit hier al 100.000 jaar geleden. Een heilige plek voor de inheemse San mensen die geloven dat deze rotsen positieve energie brengen. Hier vindt u ook een van de hoogste concentraties van oude rotskunst op aarde, de prehistorische kliffen zijn prachtig versierd met, onder andere, neushoorns, eland, en olifanten geschilderd in rood.

Als onze gast zult u een onvergetelijke vlucht hebben in een helikopter over de Okavango Delta, op Tsodilo zullen we worden begeleid door een nederige en steeds lachende San gids, die het fascinerende kunstwerk zal uitleggen, presenteren van een oud verhaal over dit land weinig toeristen te ervaren. Er zijn veel paden, een van hen leidt naar de plek waar de San voorouders geloofden dat hun schepper alle wezens uit de lucht verlaagde, eerste mensen, dan dieren om hen te helpen overleven.

Dit is een ervaring die de ziel zal roeren en je zal vullen met levenslange herinneringen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Helicopter Horizons

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen