WeTu Analytics

Tau Game Lodge

Aan de uiterste noordelijke grens van Zuid-Afrika ligt een prachtig gebied dat bekend staat als de Groot Marico en het is in deze spectaculaire omgeving, in het malaria-vrije Madikwe Game Reserve, dat particuliere Tau Game Lodge ligt.

Madikwe Game Reserve is momenteel het vierde grootste wildreservaat van het land, bestaande uit 75.000 ha, en gelegen in de provincie North West, biedt het hele jaar door spel te bekijken. Het is een van de weinige reservaten waar men een grote verscheidenheid aan fauna kan bekijken.

De fokkuddes van olifant, witte en zwarte neushoorn, leeuw, cheeta, gevlekte en bruine hyena, buffel, luipaard, zebra en de bedreigde wilde hond, verschillende antilopensoorten, Giraffe, struisvogel en wrattenzwijn, samen met een scala aan kleine zoogdieren, behoren tot de prachtige dieren die het reservaat zwerven. Madikwe is ook de thuisbasis van een vogelpopulatie van meer dan 250 verschillende soorten.

Tau Game Lodge is gebouwd in 1995 en kijkt uit op een natuurlijke waterput, die een verscheidenheid aan wild aantrekt, net als de gevarieerde vegetatie die gedijt in de vruchtbare bovengrond. De lodge is sindsdien vernieuwd en biedt comfort en luxe, terwijl het toch een bush gevoel heeft.

Dertig luxe chalets zijn verspreid in U-formatie aan weerszijden van de lodge en bieden een prachtig uitzicht op dieren die vanaf de overkant de waterput naderen. De lodge heeft een 5 sterren rating en chalets zijn uitgerust met zowel airconditioning als plafondventilatoren, minibar, kluis, koffie- en theefaciliteiten, een eigen badkamer met douche in de buitenlucht, en elk heeft een eigen terras, waardoor men de bush in privacy kan ervaren.

Gezinnen met kinderen zijn welkom in Tau Game Lodge.

Hoewel kinderen jonger dan 6 jaar niet mogen deelnemen aan de standaard game drives, wordt er een kortere kiddies safari van ongeveer een uur aangeboden en is het Tau Cubz Club programma beschikbaar voor hun entertainment.

20 Standaard chalets zijn geschikt voor 2 volwassenen, terwijl de ruimere “Deluxe chalets”, met comfortabele zithoeken, geschikt zijn voor ouders en kinderen die dezelfde kamer willen delen.

De schuifdeuren zorgen voor een spectaculair uitzicht op de adembenemende prachtige rust van de ruige omgeving van het gevarieerde bushveld

Het ultramoderne Convention Centre, dat op loopafstand van de lodge ligt, biedt plaats aan maximaal 150 personen en is uitgerust met hoogwaardige apparatuur die de ideale conferentieruimte biedt.

De Tau Spa Oasis is een rustig toevluchtsoord dat de ziel van Afrika weerspiegelt met zijn natuurlijke omgeving die uw ervaring verbetert. Verwen je zintuigen in een unieke combinatie van therapieën die zijn ontworpen om lichaam, geest en ziel te verzachten en te kalmeren.

De Tau Foundation werd opgericht met het oog op de financiering van de ontwikkeling van de gemeenschap en levert tastbare resultaten. Gasten die de lodge bezoeken, krijgen de mogelijkheid om het lokale dorp Supingstad te bezoeken met onze gemeenschapsofficier.

Om onze bezoekers de mogelijkheid te bieden beschermde boomsoorten te planten en een beetje te leren over de bomen die ze planten, waardoor ze een actieve rol spelen in het behoud, hebben onze rangers het Tau Tree Fund opgericht.

Tau streeft ernaar om terug te geven aan de gemeenschap en het milieu in elk aspect van ons bedrijf, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het succes van iedereen die betrokken is bij de projecten die Tau ondersteunt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Tau Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen