WeTu Analytics

Inkaterra La Casona

Plaza Suite

(2 Kamers)

Herbeleef de unieke mestizo grandeur van Cusco, de inspiratie voor de verbouwing, die originele muurschilderingen combineert met weelderig modern comfort in de Plaza Suites, met uitzicht op het pittoreske Plaza Nazarenas.

De Plaza Suites zijn ingericht met een kingsize bed of 2 aparte bedden, 100% pima katoenen lakens, 4 anti-allergene kussens, donzen dekbed en een eethoek voor 2 personen met een stenen open haard. Deze exclusieve suites hebben een grote marmeren badkamer met twee wastafels, een bad, een douche en een apart toilet, speciale handgemaakte toiletartikelen van Inkaterra, weelderige handdoeken en een dubbele kast.

Voor maximaal comfort zijn de suites uitgerust met thermostaatgestuurde vloerverwarming, gratis Wi-Fi internet, flatscreen-tv met kabel, dvd, iPod-luidsprekers, minibar, kluisje en draadloze telefoon.

Ook zijn de suites volledig uitgerust met een VIP-behandeling, een schoonmaakservice drie keer per dag en een persoonlijk onthaal.

Toon meer
Toon minder

Balcon Suite

(5 Kamers)

De Balcón Suites zijn mooi ingericht en voorzien van de meest verfijnde voorzieningen. Ze zijn ingericht met een kingsize bed of 2 aparte bedden en 100% pima katoen met 4 anti-allergene kussens, donzen dekbed, een eethoek voor 2 personen met een eigen stenen open haard.

De grote marmeren badkamer is uitgerust met twee wastafels, bad, douche en apart toilet, speciale Inkaterra handgemaakte toiletartikelen, weelderige handdoeken en dubbele kast. Voor uw maximaal comfort zijn de suites uitgerust met thermostaatgestuurde vloerverwarming, gratis Wi-Fi internet, flatscreen-tv met kabel, DVD, I Pod luidsprekers, minibar, kluisje en draadloze telefoon.

Bovendien zijn de suites volledig bereikbaar met VIP-behandeling, schoonmaakservice drie keer per dag en persoonlijk welkom.

Toon meer
Toon minder

Patio Suite

(4 Kamers)

De Patio Suites bieden uitzicht op de centrale binnenplaats van Inkaterra La Casona en genieten van de patina van tijd en traditie.

De Patio Suites zijn ingericht met een kingsize bed of 2 aparte bedden en 100% pima katoen met 4 anti-allergene kussens, een donzen dekbed, een eethoek voor 2 personen met een eigen stenen open haard. De grote marmeren badkamer is uitgerust met twee wastafels, bad, douche en apart toilet, speciale handgemaakte toiletartikelen van Inkaterra, weelderige handdoeken en dubbele kast.

Voor uw maximaal comfort zijn de suites uitgerust met thermostaatgestuurde vloerverwarming, gratis Wi-Fi internet, flatscreen-tv met kabel, DVD, I Pod luidsprekers, minibar, kluisje en draadloze telefoon. Bovendien zijn de suites volledig bereikbaar met VIP-behandeling, schoonmaakservice drie keer per dag en persoonlijk welkom.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Inkaterra La Casona

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen