WeTu Analytics

Saruni Eagle View

Walking Safari

Loop over de savanne met de Maasai die het al generaties lang doen. Leer de basisvaardigheden van de Maasai. Volg en identificeer dierenvoetafdrukken en mest terwijl je het pad volgt dat wordt ingenomen door olifanten, gnoes en leeuwen. Luister naar de geheimen van de Savannah en laat de zachte wind je aandringen naar voren. Ervaar de wildernis te voet en kom dicht bij de natuur terwijl je de uitgestrekte Masai Mara vlaktes bewandelt.

Toon meer
Toon minder

Game Drives

Onze game-drives worden meestal uitgevoerd in de vroege ochtenden, late namiddag of's nachts, omdat dit de coolste momenten van de dag zijn waarop de meeste dieren actiever zijn. Tijdens je game drive zullen onze goed geïnformeerde Maasai gidsen je kennismaken met het leven in de savanne en hun oneindige kennis over Afrikaanse wilde dieren delen.

Toon meer
Toon minder

Bush Dining

Een diner in de bush is heel spannend, of het nu aan de rand van de rivier is waar de nijlpaarden knorren of op de vlaktes met onbeperkt uitzicht op het grote wild. Ons personeel serveert gasten zorgvuldig vers bereide gastronomische gerechten die de chef-kok bereidt met verse lokale producten met internationale invloeden en heerlijke wijnen. Om er een onvergetelijke Afrikaanse eetervaring van te maken, zingt en danst een groep lokale Maasai-mannen en -vrouwen voor entertainment op de achtergrond dat samengaat met de geluiden van de ongetemde wildernis.

Toon meer
Toon minder

Sunset Sundowner

Net als je je middaggame drive eindigt, zal je gids zich instellen voor een sundowner drankje. Geniet van een selectie van drankjes, cocktails en heerlijk bijten meestal geserveerd tegen de onvergetelijke achtergrond van de Afrikaanse zonsondergang. De meeste sundowner spots bieden ook geweldige mogelijkheden voor een fotosessie.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Saruni Eagle View

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen