WeTu Analytics

Eagle View

Walking Safari

Loop over de savanne met de Maasai die het al generaties lang doen. Leer de basisvaardigheden van de Maasai. Volg en identificeer dierenvoetafdrukken en mest terwijl je het pad volgt dat wordt ingenomen door olifanten, gnoes en leeuwen. Luister naar de geheimen van de Savannah en laat de zachte wind je aandringen naar voren. Ervaar de wildernis te voet en kom dicht bij de natuur terwijl je de uitgestrekte Masai Mara vlaktes bewandelt.

Toon meer
Toon minder

Game Drives

Onze game-drives worden meestal uitgevoerd in de vroege ochtenden, late namiddag of's nachts, omdat dit de coolste momenten van de dag zijn waarop de meeste dieren actiever zijn. Tijdens je game drive zullen onze goed geïnformeerde Maasai gidsen je kennismaken met het leven in de savanne en hun oneindige kennis over Afrikaanse wilde dieren delen.

Toon meer
Toon minder

Bush Dining

Een bush dining ervaring is best spannend, of het nu aan de rand van de rivier is waar de nijlpaarden grunt of op de vlakten met onbeperkt uitzicht op het grote spel. Ons personeel serveert de gasten zorgvuldig met vers bereide gastronomische gerechten, bereid door de chef-kok met verse lokale producten met internationale invloeden en exclusieve wijnen. Om er een onvergetelijke Afrikaanse eetervaring van te maken, zingen en dansen een groep lokale Maasai mannen en vrouwen en zorgen voor achtergrondentertainment dat zich vermengt met de geluiden van de ongetemde bush.

Toon meer
Toon minder

Sunset Sundowner

Net als je je middaggame drive eindigt, zal je gids zich instellen voor een sundowner drankje. Geniet van een selectie van drankjes, cocktails en heerlijk bijten meestal geserveerd tegen de onvergetelijke achtergrond van de Afrikaanse zonsondergang. De meeste sundowner spots bieden ook geweldige mogelijkheden voor een fotosessie.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Eagle View

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen