WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Lodges ligt in het prachtige Madikwe Game Reserve in de noordwestelijke provincie van Zuid-Afrika en biedt gasten de ideale bestemming voor ongeƫvenaarde game-viewing, unieke luxe accommodatiemogelijkheden, uitstekende service en safari-activiteiten op maat.

Jaci en Jan van Heteren zijn de oprichters en eigenaar-manager achter Jaci's Lodges. Ze zijn een dynamisch duo en hebben meer dan 30 jaar samengewerkt om hun droom van een wildlife- en safari-ervaring te creƫren en in stand te houden die de verwachtingen van de gasten overtreft.

Jaci's Lodges is een waar bewijs van het inzicht van de Van Heterens in de behoeften van stellen, groepen en gezinnen die op zoek zijn naar een authentiek, chique safari-uitje zonder sleutels, zonder zorgen, uitstekend eten en luxe voorzieningen...

Daarnaast zijn ze hartstochtelijk toegewijd aan het versterken en verheffen van de individuen die The Jaci's Experience zo speciaal maken. Jaci's Lodges wordt gerund door een team van 50 mensen, van wie de meesten in de lokale gemeenschap wonen. Elke persoon die in de lodge werkt, draagt bij aan de dagelijkse exploitatie, het beheer, het onderhoud en de service die Jaci's Lodges door de jaren heen beroemd heeft gemaakt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Jaci's Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen