WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Lodge Safari Suite

Jaci's Safari Lodge biedt een verfrissende, authentieke safariruimte om tot rust te komen. Hier kunnen gasten enkele van de meest indrukwekkende wilde dieren van Afrika ervaren vanuit ons eclectische, nuchtere bushveld-toevluchtsoord.

De Safari Suite is ideaal voor grotere gezinnen of groepen (bij voorkeur vier volwassenen en vier kinderen). Het uitgebreide, op maat gemaakte dek is voorzien van een centrale vuurplaats en een ruime zithoek, die leidt naar een gedeeltelijk overdekte starpod en een privézwembad, omgeven door majestueuze Tambotibomen en met uitzicht op de beroemde Marico-rivier.

De afgelegen Safari Suite is comfortabel ingericht in heldere, gedurfde kleuren, levendige texturen, tinten en op maat gemaakte afwerkingen. Met je eigen gamedrive-voertuig en veldgids, Jaci's beroemde eetervaringen in de buitenlucht en de Safari Suite voor thuis als je privébasis op het bushveld, is dit gewoon de perfecte safaribestemming voor exclusief gebruik.

Toon meer
Toon minder

Safari Lodge Nare Suite

De nieuw gebouwde Nare Suite combineert zorgvuldig eigentijds design met een milieuvriendelijke bushveld-esthetiek en is een idyllisch privésafariparadijs voor gezinnen en groepen. De suite is onlangs meesterlijk herbouwd en biedt nu luxe plaats aan maximaal 6 gasten voor exclusief gebruik.

Nare Suite ligt perfect verscholen in de rustige, natuurlijke omgeving, op slechts een steenworp afstand van de eigen actieve waterpoel, en biedt eindeloze mogelijkheden om een scala aan wilde dieren te zien die door het gebied trekken.

Met je eigen gamedrive-voertuig en veldgids, Jaci's beroemde eetervaringen in de buitenlucht en de indrukwekkend ruime Nare Suite als je privésafaribasis, zijn alle leden van je groep verzekerd dat ze het meeste uit hun Madikeavontuur halen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Jaci's Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen