WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

(6 Kamers)

Met rieten daken, lage stenen muren, eigen buitendouches en uitkijkdekken, canvas oprolpanelen en grote handmozaïekbaden, laten de ruime Tented Suites naadloos het buitenleven binnen.

De zes suites in safaritentstijl met dubbele bezetting zijn ingericht in levendige kleuren en Afrikaanse texturen en zijn uitgerust met airconditioning en plafondventilatoren.

Toon meer
Toon minder

Jaci's Safari Lodge Starbed Suite

(2 Kamers)

De twee Starbed Suites zijn de belichaming van privé, exclusieve romantische safari-accommodatie. Deze luxe suites zijn verdeeld over twee niveaus en zijn ideaal voor pasgetrouwden en speciale gelegenheden. Elke suite heeft de keuze om binnen of onder de Afrikaanse hemel te slapen en beschikt over twee kingsize bedden, buitendouches en binnenbadkamers, evenals loungeruimtes, een safaribar en een uitkijkdek.

Opvallende kleuruitbarstingen, authentieke decoraccenten, gedurfde meubelstukken en op maat gemaakte afwerkingen weerspiegelen stijl, klasse en verfijning met een gebruikelijke Jaci's bushveld-twist.

Bushveld romantiek gepersonifieerd... Deze twee suites zijn ingericht met uitbarstingen van kleur en op maat gemaakte afwerkingen, met dakuitbreidingen die gasten de unieke kans bieden om te slapen onder een deken van Afrikaanse sterren, volledig ondergedompeld in de rust en stilte van het bushveld.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Jaci's Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen