WeTu Analytics

Chundu Island

Misschien wel de grootste troef van Chundu is de locatie. Chundu Island ligt in het hart van het Zambezi National Park, op slechts 21 km van de majestueuze Victoriawatervallen van Zimbabwe. Het eiland is prachtig gelegen aan de Zambezi-rivier en is alleen bereikbaar per boot. Vanaf hier kunnen gasten Afrika in zijn puurste staat ervaren. Het is er vredig, sereen en mooi, maar tegelijkertijd hebben gasten de mogelijkheid om het beste te ervaren dat Zimbabwe te bieden heeft. Vrede en rust met mogelijkheden voor spanning en avontuur.

Na de drukte van Vic Falls, een stad die zowel geschikt is voor adrenalinejunkies als voor nieuwsgierigen, kun je genieten van het heerlijk gekoelde eilandleven. Chundu Island is een exclusieve lodge met exclusieve toegang tot het prachtige 1,4 km lange eiland aan de machtige Zambezi-rivier. De lodge is gebouwd in de schaduw van prachtige rivierbomen die zich vermengen met de natuur en biedt ruime kamers met weids uitzicht over de rivier naar het Zambezi National Park of de oevers van de rivier aan de Zambiaanse kant.

Vanaf Chundu Island is er veel te doen, zowel op het water als op het land: schitterende cruises bij zonsondergang met snacks en cocktails, de contrasterende sensatie en rust van kano├źn op de rivier, leuk vissen, spannende gamedrives en boswandelingen in het Zambezi National Park om er maar een paar te noemen, allemaal onder leiding en zorg van professionele en ervaren gidsen.

REIS MET ONS MEE NAAR VICTORIA FALLS, ZIMBABWE

Een eilandsafari aan de oevers van de Zambezi

Chundu Island ligt 21 km stroomopwaarts van de Victoriawatervallen en is zonder twijfel een van de meest pittoreske riviereilanden aan de Zambezi-rivier en zet de toon voor een rustige en ontspannen eilandsafari in het hart van het Zambezi National Park.

DE ROOK DIE DONDERT

Word verliefd op ons eiland

Veel mensen van over de hele wereld komen naar de stad Victoria Falls om met eigen ogen de donderende waterval te zien die een van de zeven wereldwonderen is. Als je je reis al hebt gepland en je vliegtickets hebt betaald, is het volkomen logisch om het meeste uit de reis te halen en enkele van de andere aangeboden wonderen te ervaren.

AAN DE OEVERS VAN DE ZAMBEZI

Geniet van het eilandleven

Na de drukte van Vic Falls, een stad die zowel geschikt is voor adrenalinejunkies als voor nieuwsgierigen, kun je genieten van het heerlijk gekoelde eilandleven. Chundu Island is een exclusieve lodge met exclusieve toegang tot het prachtige 1,4 km lange eiland aan de machtige Zambezi-rivier. De lodge is gebouwd in de schaduw van prachtige rivierbomen die zich vermengen met de natuur en biedt ruime kamers met weids uitzicht over de rivier naar het Zambezi National Park of de oevers van de rivier aan de Zambiaanse kant. Geniet van prachtige zonsondergangen, cocktails en een groot zwembad met uitzicht op de rivier.

EEN VAKANTIE VOOR UW BUDGET

Besteed je tijd aan het kijken naar zonsondergangen, niet aan je centen

Om uw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken, hebben we zoveel mogelijk activiteiten in de prijs inbegrepen; en om u de stress van de dagelijkse budgettering te besparen, zijn ook alle maaltijden, thee en koffie, lokale frisdranken, lokale bieren, lokale sterke dranken en lokale wijnen inbegrepen. Als klap op de vuurpijl, voor degenen die de Victoriawatervallen willen zien zonder zich zorgen te hoeven maken over een verblijf in de stad, bieden we op een van de dagen een gratis dagtransfer naar de stad aan.

LEEF HET LEVEN AAN DE WILDE KANT

Beleef het Zambezi National Park in stijl

De Zambezi-rivier trekt al eeuwenlang ontdekkingsreizigers aan, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het Zambezi National Park, dat nog steeds bezoekers uit zuidelijk Afrika en het buitenland lokt die van oudsher gebruik maakten van eenvoudige chalets of tenten als uitvalsbasis om bezienswaardigheden in het park te bekijken. Chundu Island biedt een nieuw, stijlvol alternatief: comfortabel ingerichte grote canvaskamers met rieten palmbomen, eigen ligbedden, een bar met volledige service, zwembad, massages op de kamer, evenals safari's en landactiviteiten in comfortabele voertuigen met individuele kuipstoelen, en op het water opblaasbare kano's en grote comfortabele binnenschepen voor cruises bij zonsondergang langs de oevers van het reservaat.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Chundu Island

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen