WeTu Analytics

Chundu Island

Misschien is Chundu's beste troef de locatie. Chundu Island ligt in het hart van het Nationaal Park Zambezi, op slechts 21 km van de majestueuze Victoria Falls van Zimbabwe. Het eiland is prachtig gelegen aan de rivier de Zambezi en is alleen bereikbaar per boot. Vanaf hier kunnen gasten Afrika in zijn zuiverste staat ervaren. Het is rustig, sereen en mooi, maar tegelijkertijd hebben de gasten de mogelijkheid om het beste van Zimbabwe te beleven. Rust en rust met mogelijkheden voor sensatie zoeken en avontuur.

Na de drukte van Vic Falls, een stad die zowel de adrenaline junkies als de nieuwsgierige, genieten van heerlijk gekoelde eilandleven. Chundu Island is een exclusieve lodge met enige toegang tot het prachtige 1,4 km lange eiland aan de machtige Zambezi rivier. De lodge is gebouwd in de schaduw van prachtige rivierbomen mengen met de natuur en biedt ruime kamers met een breed uitzicht over de rivier in het Zambezi Nationaal Park of de oevers van de rivier aan de Zambiaanse kant.

Vanaf Chundu Island is er veel te doen, zowel op het water als op het land: Glorieuze zonsondergang cruises met snacks en cocktails, de contrasterende sensatie en rust van kano├źn op de rivier, plezier vissen, spannende game drives en bush wandelingen in het Zambezi National Park om er een paar te noemen, allemaal onder de leiding en zorg van professionele en ervaren gidsen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Chundu Island

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen