WeTu Analytics

House In The Wild

River Cottage

(1 Kamer)

Een tweepersoonskamer met een grote badkamer met een koperen bad, een grote veranda en een loungeruimte. Dit huisje is perfect voor stelletjes die graag wakker worden met de zonsopgang aan de overkant van de rivier, privacy en het kijken naar nijlpaarden die beneden wentelen.

Toon meer
Toon minder

Warburgia Cottage:

(1 Kamer)

In de schaduw van een enorme Warborgia-boom, een tweepersoons badkamer met een enorm bad met uitzicht op de rivier. Er is een ontspanningsruimte op de zolder op de bovenverdieping, met een prachtig uitzicht over de rivier, met twee mooie ligbedden die kunnen worden gebruikt voor kinderen.

Toon meer
Toon minder

The Original Cottage

Dit huisje heeft een grote veranda met twee tweepersoonskamers, beide met een eigen badkamer, elk met bad en een buitendouche met sterren.

Toon meer
Toon minder

Marula Cottage

Dit privéhuisje heeft twee grote tweepersoonskamers met eigen badkamer en een eigen groot privégazon, een veranda en een loungeruimte met een grote open haard en een bar.

Toon meer
Toon minder

Hippo Cottage

Gelegen op een prachtige plek in de schaduw van enorme lommerrijke bomen aan de oevers van de Mara-rivier, en met een eigen grote veranda en bad met uitzicht op de rivier, is dit de perfecte kamer voor een luxe privésafari.

Toon meer
Toon minder

Olerai

(1 Kamer)

Dit huisje werd voltooid in oktober 2021 en lijkt qua ontwerp op de Hippo Cottage, een eigen badkamer met 1 of 2 bedden, verscholen tussen enorme bomen en met uitzicht op de zonsondergang stroomafwaarts. Er is een buitendouche met sterren en een enorm koperen bad dat uitkijkt over de rivier. Er is een prachtige veranda met een ontspanningsruimte waar u kunt genieten van een privédiner, kunt ontspannen en genieten van quality time, of een praatje kunt maken met de wereld (als het nodig is...)

Toon meer
Toon minder

Kisaru Cottage

Dit nieuw gebouwde privéhuisje (oktober 2023), vernoemd naar onze inwonende cheetah, heeft twee grote tweepersoonskamers met eigen badkamer, een eigen groot privégazon, een veranda en een loungeruimte met een grote open haard en een bar.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

House In The Wild

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen