WeTu Analytics

House In The Wild

Game drives

Onze ervaren gidsen kennen de omgeving zeer goed en er is genoeg wild te zien in de conservancies Enonkishu, Lemek en Ol Chorro Oiruwa. Grote katten, olifanten en wild op de vlakten zijn vaak te zien binnen 15 minuten rijden van het huis.

Safari — Bekijk de wilde dieren en de landschappen om ons heen en kom meer te weten over wat de Maasai Mara zo bijzonder maakt.
De natuur te voet — maak een begeleide wandeling om te leren terwijl u aan lichaamsbeweging doet. Aanbevolen om 1 of 2 uur uit te gaan, geschikt voor het hele gezin met kinderen ouder dan 7 jaar.
Futures in the Wild Tour - Bezoek ons Mara Training Centre, opgericht door Tarquin en Lippa Wood, leer meer over rangelandbeheer en hun inspanningen om samen te werken met lokale gemeenschappen om de natuurlijke omgeving te herstellen en te onderhouden door middel van duurzaam rangelandbeheer. Bezoek onze Futures in the Wild Women's projecten:
Boomen planten: Maak kennis met de vrouwen die de kwekerij Trees in the Wild runnen en een boom planten.
Kralen: bekijk onze kralenprojecten voor dames en leer zelf een Maasai-armband te maken.
Tennis — er is een tennisbaan met ballen en rackets aanwezig.
Plaatselijke schoolbezoeken - bezoek de plaatselijke Emarti-school, de basis- en middelbare school die is gebouwd door de familie Wood en ontmoet de geweldige en warme kinderen uit de Emarti-gemeenschap.
Bezoek de lokale veemarkt — een levendige en bruisende sfeer en een stukje van het echte leven in de Maasai Mara.
Vissen in de Mara-rivier — probeer het na een gamedrive in de ochtend of na zonsondergang aan de rand van de Mara-rivier, om te vissen op meerval. Als je het vangt, maak dan een foto en laat hem los!
Gasten die het Rhino Sanctuary bezoeken, kunnen met de neushoorn wandelen, terwijl ze worden beschermd door gewapende rangers.

Bezoek aan Manyatta - Breng een uur door in het plaatselijke Maasai-dorp en leer hoe hun hutten worden gemaakt, hoe je vuur kunt maken met slechts een paar takjes, luister naar de zingende mamma's en ontmoet de kinderen. Bekijk enkele van hun handgemaakte kralenjuwelen of koop iets om mee naar huis te nemen!

Helikoptervluchten over de Mara Plains, zie Endafar infosheet
Ballonsafari's - word wakker bij zonsopgang en zweef over de wilde dieren en de Maasai Mara — een unieke kans.

Een boda boda-rit — Probeer eens iets anders! Breng de ochtend off-road door op een boda boda (de motoren zijn overal in ons deel van Afrika te zien) door de Enonkishu Conservancy en eindig met een ontbijt met uitzicht op de Mamusi Dam.

Bezoek het Mara Elephant Project — onze partner in de bescherming van de olifanten in dit gebied en het verminderen van conflicten tussen mens en dier. Praat met je gids over het regelen van een bezoek aan hun hoofdkantoor

Mountainbiken

Toon meer
Toon minder

Guided walks

Er is een enorme hoeveelheid en verscheidenheid aan vogelsoorten rond het huis. Veel is te zien op begeleide wandelingen langs de oevers van de rivier.

Voor de meer energieke gasten is een begeleide wandeling/beklimming de Kileleoni Hill zeker de moeite waard. Als het hoogste punt van de Groter Mara Ecosytem, strekt het uitzicht zich uit zo ver als het oog kan zien. Ook een geweldige plek voor sundowners of bush ontbijten voor degenen die liever in de auto gaan!

Toon meer
Toon minder

Farm activities

Op elk moment van de dag is er vast een soort interessante activiteit aan de gang op de boerderij. Een vroege ochtend 15 minuten lopen naar de melkkudde om een koe te melken voor uw ochtendkoffie maakt het des te lekkerder.

Toon meer
Toon minder

Cultural visits

Een authentieke ervaring waarbij onze lokale maasai gids je meeneemt naar zijn familiehuis of de Emerti Basis- en Middelbare Scholen liggen op 5 km afstand van de hoofdpoort van de boerderij, over de rivier bij de Emerti Bridge. Met meer dan 700 kinderen om gasten te bezoeken krijgen altijd een warm welkom.

Ons team van maasai wachters op de boerderij zijn ook getalenteerde zangers en dansers, en altijd bereid om hun nieuwste traditionele hit bij zonsondergang uit te voeren op het gazon bij het huis.

Toon meer
Toon minder

Rhino Sanctuary

Aan de rand van de heuvel kunt u dicht bij de tamme neushoorns in het Rhino Sanctuary komen.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Zit aan de oevers van de Mara rivier en kijk wie de grootste meerval kan vangen.

Toon meer
Toon minder

Tennis

Er is een tennisbaan op de boerderij, op 15 minuten lopen van het huis, of op 5 minuten rijden.

Toon meer
Toon minder

Mountain bike riding

Rijd langs de giraffe en zebra van Naretoi, of ga naar het Mara Training Centre waar je de Wild Shamba kunt bezoeken of de vrouwen kunt zien kralen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

House In The Wild

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen