WeTu Analytics

House In The Wild

Game drives

Onze ervaren gids kent het gebied intiem en er is genoeg wild te zien in de conservaties Enonkishu, Lemek en Ol Chorro Oiruwa. Grote katten, olifanten en vlaktes wild worden vaak gezien binnen 15 minuten rijden van het huis. Het wildreservaat Mara ligt op ongeveer 50 km afstand en is een bezoek waard over de Grote Wildebeestmigratie voor een kans op een oversteek van de rivier.

Toon meer
Toon minder

Guided walks

Er is een enorme hoeveelheid en verscheidenheid aan vogelsoorten rond het huis. Veel is te zien op begeleide wandelingen langs de oevers van de rivier.

Voor de meer energieke gasten is een begeleide wandeling/beklimming de Kileleoni Hill zeker de moeite waard. Als het hoogste punt van de Groter Mara Ecosytem, strekt het uitzicht zich uit zo ver als het oog kan zien. Ook een geweldige plek voor sundowners of bush ontbijten voor degenen die liever in de auto gaan!

Toon meer
Toon minder

Horse riding

Er zijn paarden beschikbaar voor ervaren ruiters om op hacks rond de boerderij te gaan, dicht bij giraffe, gnoes en zebra's.

Toon meer
Toon minder

Farm activities

Op elk moment van de dag is er vast een soort interessante activiteit aan de gang op de boerderij. Een vroege ochtend 15 minuten lopen naar de melkkudde om een koe te melken voor uw ochtendkoffie maakt het des te lekkerder.

Toon meer
Toon minder

Cultural visits

Een authentieke ervaring waarbij onze lokale maasai gids je meeneemt naar zijn familiehuis of de Emerti Basis- en Middelbare Scholen liggen op 5 km afstand van de hoofdpoort van de boerderij, over de rivier bij de Emerti Bridge. Met meer dan 700 kinderen om gasten te bezoeken krijgen altijd een warm welkom.

Ons team van maasai wachters op de boerderij zijn ook getalenteerde zangers en dansers, en altijd bereid om hun nieuwste traditionele hit bij zonsondergang uit te voeren op het gazon bij het huis.

Toon meer
Toon minder

Rhino Sanctuary

Aan de rand van de heuvel kunt u dicht bij de tamme neushoorns in het Rhino Sanctuary komen.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Zit aan de oevers van de Mara rivier en kijk wie de grootste meerval kan vangen.

Toon meer
Toon minder

Tennis

Er is een tennisbaan op de boerderij, op 15 minuten lopen van het huis, of op 5 minuten rijden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

House In The Wild

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen