WeTu Analytics

Bakers Lodge

Baker's Lodge ligt aan de zuidelijke oever van de machtige rivier de Nijl en beschikt over tien prachtig ingerichte safarisuites, allemaal met een rustig uitzicht op de rivier. Vernoemd naar de Engelse ontdekkingsreiziger Samuel Baker — de eerste Europeaan die de watervallen bekijkt en een naam geeft — ligt tussen grote schaduwrijke bomen en wetlands gebieden.

Deze milieuvriendelijke lodge heeft een rieten centrale lounge, eet- en bar en biedt een 'Africa of oude' gevoel. Koel af in het verfrissende zwembad, lounge met een boek onder schaduwrijke bomen terwijl de rivier zachtjes langs stroomt en sluit de dag af met een of twee sundowners. De zonsondergangen hier zijn echt magisch. Buiten dineren en meergangendiners zijn een echte traktatie voor de gasten, allemaal geserveerd door attent personeel.

Elk rieten huisje is gebouwd op verhoogde houten dekken om optimaal te profiteren van koele bries en een spectaculair uitzicht op de rivier, en biedt prachtig ingerichte eigen badkamers met zonne-energie verwarmde douches (sommige hebben ook een bad). U kunt onze residentiële nijlpaarden zien wentelen in het ondiepe water op slechts een steenworp afstand van uw kamer, die ver uit elkaar liggen, waardoor ultieme privacy van de gasten mogelijk is.

We raden een verblijf van 3 tot 5 nachten aan om volledig te ontspannen en te genieten van dit gevarieerde ecosysteem dat zoveel te zien en te doen biedt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bakers Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen