WeTu Analytics

Victoria Falls Horse Safaris

We bellen alle beginnende, ervaren en 'ik denk dat ik dit kan doen' ruiters in het gebied van Victoria Falls, we hebben de perfecte vakantie activiteit voor u.

Onze paardrijtochten vertrekken vanaf het Minor Resort langs paden in het Nationaal Park, die u door het schilderachtige Afrikaanse Bushveld met goed vogelspotten en de spannende mogelijkheid om wilde dieren te spotten. We bieden een half uur ponyritten voor kinderen, twee uur durende routes en halve dag outrides eindigend met de lunch in de geurige kruidentuin.

We hebben twaalf toegewijde trail pony's, met de mooiste namen als King's Glory, Night Landing, Storm, Bluff, Gravin, Later, Tracle en Tamarind. De pony's zijn goed opgeleid en vriendelijk, en zijn ervaren wildlife trail pony's. De gewichtslimiet voor rijden is 100 kg/220 pond.

Een speciale verjaardag vieren? Onze fraai vormgegeven, authentieke paardenkoetsen, prachtig afgewerkt in Royal Blue, bieden een echt uniek uitje rond het weelderige Minor Hotels resort. Het creƫert niet alleen een gevoel van nostalgie naar een vervlogen tijdperk van gratie en charme, maar ook comfort en een verhoogd uitzicht; bij uitstek geschikt voor speciale gelegenheden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Victoria Falls Horse Safaris

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen