WeTu Analytics

Migrational Camps

Enorme kuddes gnoes passeren net buiten je tent en volgen een migratiepad dat over millennia heen is gedragen. Verre kuddes gnoes maken van de iconische Great Migration reizen een eindeloos circuit van de zuidelijke Serengeti in Tanzania, ten noordwesten naar de machtige rivier de Mara, en weer terug. Onze kenmerkende migratiekampen zijn perfect gelegen in de Serengeti en bewegen mee met de migratie, zodat je nooit meer actie mist.

Nyasi en Songa werken als twee seizoensgebonden kampen op vier locaties binnen de Serengeti en worden in verschillende tijden van het jaar op vier locaties opgezet. Nyasi beweegt met de migratie van de savanne van de Lamai in de noordelijke Serengeti naar de korte grasvlakten van de zuidelijke Serengeti. Songa beweegt mee met de migratie van de heuvelachtige uitgangen van Kogatende in de noordelijke Serengeti naar de korte grasvlakten van de zuidelijke Serengeti.

Elk kamp heeft acht eigen tenten en een familietent. Het decor is geïnspireerd op de liefde voor de natuur en de grondstoffen van biologische materialen. Natuurlijk linnen en aardse kleuren weerspiegelen de rust van de omgeving, zodat u zich verbonden voelt met uw omgeving terwijl u de immer bewegende migratie volgt. Er is ook altijd de mogelijkheid om een heel kamp voor jezelf te nemen.

Vlakten van gouden graslanden strekken zich uit tot verre horizonten onder de nooit eindigende blauwe luchten, terwijl miljoenen hoefslagen de aarde trotteren. Alles in Tanzania gebeurt op grote schaal en onze migratiekampen stellen u in het hart van dit alles. Voel de opwinding om dicht bij de natuur te zijn, inclusief The Great Migration. Aanbevolen verblijf van drie tot vier nachten, ondergedompeld in het wild met alle verfijnde gemakken die u nodig heeft. Perfect voor het begin of midden van een route.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Migrational Camps

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen