WeTu Analytics

Migrational Camps

Morning drives

Begin vroeg en geniet van het ontbijt in het kamp, voordat u naar de eindeloze Serengeti vlaktes gaat, waar u de dag zult doorbrengen door de gnoes kuddes en genieten van de overvloed aan wilde dieren.

Toon meer
Toon minder

Breakfast & lunch picnics

Het team zou graag een ontbijt kunnen meenemen om van de wildernis te genieten. Je gids zal de perfecte plek vinden; ofwel een schilderachtige plek onder een boom, of een rots met uitzicht; en zal tafel, stoelen en heerlijke lekkernijen opzetten om van te genieten.

Toon meer
Toon minder

Day Safari to Ndutu or Southern Serengeti

Begin vroeg en ontbijt in het kamp, voordat je naar de eindeloze Serengeti vlaktes gaat, waar je de dag door de gnoeskuddes drijft en de overvloedige wilde dieren opneemt die de zuidelijke gebieden Serengeti en Ndutu bevolken. Zoek een boom om onder te parkeren voor een luie picknicklunch, en misschien een dutje in de schaduw voordat je verder ronddwerft.

Toon meer
Toon minder

Children's Safari

We verwelkomen kinderen van alle leeftijden, en omdat iedereen zijn eigen voertuig en gids heeft, is het mogelijk om activiteiten te plannen rond de interesse en aandachtsspanne van de kinderen.

De gezinseenheid heeft een loungeruimte zodat kinderen zich kunnen verspreiden, overnemen en hun eigen ruimte kunnen hebben.

Activiteiten zijn onder meer volgen in het kamp waar kinderen leren over de kleine dingen (vogels, insecten, planten), bordspellen in het kamp; en de sensatie van nachtgamedrives en spotlights met de schijnwerpers.

Toon meer
Toon minder

Authentic cultural experience (south only)

Wanneer het kamp in het zuiden ligt, kunnen de gasten de Datoga-stam bezoeken voor een kijkje in hun cultuur en tradities terwijl ze hun manier van leven volgen.

De Datoga zijn nomadische herders, afhankelijk grotendeels van koeien- en geitenvlees en melk voor hun dieet.
In tegenstelling tot de Hadza draagt de Datoga vrouw prachtige sieraden die ze zelf maken
en kleurrijke traditionele kleding. De armbanden rond hun polsen en enkels creëren een percussieve
slaan voor hun zingen, dansen en springen, die kunnen gaan voor dagen en zelfs jaren!

Toon meer
Toon minder

Hot air ballooning (north - not possible from south)

Ga voor de ochtendgloren aan boord van het voertuig dat je naar de lanceringsplaats brengt. Klim aan boord van de mand en bewonder de ervaring om rustig boven de wildernis te zweven in de rust van de vroege dageraad. Land en geniet van een uitgebreid ontbijt met bubbels en ga dan terug naar het kamp.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Migrational Camps

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen