WeTu Analytics

Mtomeni Safari Camp

Aan de oevers van de rivier de Great Letaba, in het provinciale reservaat van de Letaba Ranch, ligt een juweel genaamd Mtomeni Safari Camp. Dit is vernoemd naar de Jackleberrybomen die de safaritenten schaduwt, de perfecte plek om te zitten en kijken naar het spel toegang tot het water onder het kamp.

Bezoekers van het Mtomeni Safari Camp hebben toegang tot game drives of begeleide wandelingen in de ochtend en de avond. Het beleid “No self-drive” van het reservaat betekent dat begeleide game drives gasten de mogelijkheid bieden om zowel de riviergebieden langs de Great Letaba te zien, als ook in het mopani veld van de Letaba Ranch.
Letaba Ranch is niet omheind van Kruger en staat bekend om zijn grote kuddes olifant en buffels. Het reservaat is ook een hotspot voor Afrikaanse Wild Dog waarnemingen.
Gezien het feit dat het kamp niet is omheind van het reservaat, en aan de oevers van de rivier de Great Letaba, is er vaak dierlijke activiteit in het kamp's nachts. Om deze reden worden gasten begeleid van en naar hun tenten wanneer ze naar de gemeenschappelijke eet- en kampvuurplaats komen.


Mtomeni Safari Camp heeft 5 safaritenten op houten dekken, elk met twee ¾ bedden. Beddengoed, beddengoed en handdoeken worden verstrekt als onderdeel van het tarief. Er is een eenvoudige badkamer met toilet, wastafel en een emmer douche.
De keuken, eet- en kampvuur faciliteiten zijn gemeenschappelijk, en geven avontuurlijke reizigers een ideale gelegenheid om te ontmoeten en te communiceren met andere gelijkgestemde reizigers. U deelt een gaskookplaat en kampvuur voor het koken, evenals een koelkast en vriezer voor de opslag van voedsel. De benodigde potten, servies en bestek worden ook geleverd.
Er is geen elektriciteit, en paraffine of zonne-lantaarns zijn voorzien voor licht's nachts. Als u zelf wilt koken, vergeet dan niet om brandhout mee te nemen. Hoewel het veilig is om te drinken, houden sommige mensen niet van de smaak van het lokale water, dus u wordt geadviseerd om uw eigen fles drinkwater mee te nemen. Dit is een malariagebied en voorzorgsmaatregelen worden geadviseerd.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mtomeni Safari Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen