WeTu Analytics

Queen Mary 2

Britannia Restaurant

Heerlijke menu's ontworpen door Cunard's Global Culinary Ambassador, Jean-Marie Zimmermann wachten op u in Britannia en Britannia Club Restaurants. Maak een dramatische entree via de grote trap naar de elegante Britannia twee niveaus eetkamer en geniet van de weelderige menu's en de perfecte attente service. U kunt kiezen tussen een vroege of late vergadering of boek een Britannia Club Balcony kamer en geniet van eenpersoons dineren in het intieme restaurant Britannia Club.

Toon meer
Toon minder

Princess Grill Restaurant

Het intieme Princess Grill restaurant met een onberispelijke attente service en menu's combineren verschillende smaken, texturen en ingrediënten om de verwachtingen's avonds na avond te overtreffen.

Toon meer
Toon minder

Queens Grill Restaurant

Het à-la-cartemenu wordt perfect begeleid door de attente service in Queen Mary 2's meest luxueuze eetgelegenheid. Het intieme Queens Grill restaurant met één zitplaatsen is de belichaming van Cunard's dineruitmuntendheid.

Toon meer
Toon minder

Todd English Restaurant - Speciality Dining

Prachtige inrichting met intieme nissen met uitzicht op het terras bij het zwembad vullen speciale mediterrane gerechten, zoals Pumpkin Puree Love Letters en Porterhouse of Lamb. Ontworpen door Chef Todd English, beroemd om zijn restaurants in vele Amerikaanse steden.

* Reserveringen worden aanbevolen en er geldt een nominale dekking.

Toon meer
Toon minder

Kings Court

Geniet van een informeel ontbijt, lunch of laat avondbuffet in het ontspannen restaurant Kings Court. 's Avonds kunt u genieten van een unieke ervaring terwijl het restaurant verandert in vier afwisselende intieme locaties; Lotus: Aziatische keuken, de Carvery: Britse gebeeldhouwde gebraad, La Piazza: Italiaanse keuken en de Chef's Galley: de chef-koks onthullen culinaire geheimen.

Toon meer
Toon minder

Queens Room

De elegante traditie van Afternoon Tea is een Cunard handtekening die u niet mag missen. De obers met witte handschoenen serveren heerlijke komkommerbroodjes, verse scones en thee, vergezeld van de klanken van het orkest in de prachtige Queens Room balzaal.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Queen Mary 2

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen