WeTu Analytics

Golden Princess

Traditional Dining

Het schip biedt verschillende formele eetzalen in de cruise traditie, met traditionele dineren op hetzelfde moment voor elke maaltijd, en attente service aangeboden door een persoonlijke ober tijdens de cruise. Tot de traditionele eetgelegenheden behoren de Canaletto Dining Room.

Toon meer
Toon minder

Anytime Dining

Anytime Dining betekent dat gasten niet beperkt zijn tot eten op een vast tijdstip of plaats op het schip. In plaats daarvan is de keuze van wanneer en waar te eten flexibel. Aan boord vindt u de Donatello Dining Room en de Bernini Dining Room.

Toon meer
Toon minder

Specialty Dining

De restaurants van het schip zijn populair en serveren voortreffelijke lokale specialiteiten en gastronomische favorieten. Reserveringen worden aanbevolen en er gelden toeslagen. U kunt genieten van speciale eetgelegenheden aan boord, zoals Sabatini's, Crown Grill en de Ultimate Balcony Dining.

Toon meer
Toon minder

Casual Dining

Geniet van een snelle en bevredigende hap bij de Casual Dining eetgelegenheden van het schip, of neem mee en dineer bij het zwembad. Het schip aan boord van Casual eetgelegenheden zijn het International Cafe, Horizon Court, Lobby Bar, Vines Wine Bar, Sundaes ijsbar, Prego Pizzeria en Trident Grill.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Golden Princess

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen