WeTu Analytics

Silver Cloud

Owner's Suite

Dit stijlvolle appartement biedt het gemak van ruimte, comfort en service. Het is een perfecte mix van expeditie-ervaring met een luxe levensstijl. De suite is beschikbaar als configuratie met 1 of 2 slaapkamers en beschikt over een aparte eethoek, een woonkamer met een zithoek, een espressomachine, een haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en WiFi.

Toon meer
Toon minder

Grand Suite

De Grand Suite is vakkundig ontworpen en prachtig ingericht en is de ruimte om verhalen te delen met andere ontdekkingsreizigers en nieuwe vrienden. Met voldoende ruimte om zowel binnen als buiten rond te dwalen, is deze suite perfect om te ontspannen en de hoogtepunten van de dag te vertellen. De suite is beschikbaar als configuratie met 1 of 2 slaapkamers en beschikt over een aparte eethoek, een woonkamer met een zithoek, een espressomachine, een haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en WiFi.

Toon meer
Toon minder

Royal Suite

Met voldoende ruimte om zowel binnen als buiten rond te dwalen, is de Royal Suite perfect om te ontspannen en de hoogtepunten van de dag te vertellen. De suite is beschikbaar als configuratie met 1 of 2 slaapkamers en beschikt over een aparte eethoek, een woonkamer met een zithoek, een espressomachine, een haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en WiFi.

Toon meer
Toon minder

Silver Suite

De Silver Suite is stijlvol en verfijnd met grote veranda's en is uitstekend geschikt voor het maken van foto's en het spotten van vogels. De suites liggen halverwege het schip en beschikken over een ruime inloopkast, een prachtige marmeren badkamer en een ruime woonkamer. Andere voorzieningen zijn een woonkamer met een zithoek, een espressomachine, een haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en wifi.

Toon meer
Toon minder

Deluxe Veranda Suite

De Deluxe Veranda Suite is kenmerkend voor Silversea en heeft een centrale locatie op een bevoorrechte locatie. Het is ruim en gastvrij. Glazen deuren van vloer tot plafond openen naar een gemeubileerde teakhouten privéveranda waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht. Andere voorzieningen zijn een zithoek, haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en wifi.

Toon meer
Toon minder

Veranda Suite

De Veranda Suite is een signatuur van Silversea en is ruim en gastvrij. Glazen deuren van vloer tot plafond openen naar een gemeubileerde teakhouten privéveranda waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht. Sommige Veranda Suites bieden plaats aan drie gasten. Andere voorzieningen zijn een zithoek, haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en wifi.

Toon meer
Toon minder

Vista Suite

De Vista Suite biedt een comfortabel, ruim verblijf en beschikt over grote ramen met een panoramisch uitzicht op de oceaan, ideaal om de plaatselijke fauna te bekijken. Andere voorzieningen zijn een zithoek, haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en wifi.

Toon meer
Toon minder

Medallion Suite

De Medallion Suite biedt adembenemende zeegezichten en beschikt over een ruime inloopkast en een grote woonkamer, waardoor het de ideale optie is voor een thuis weg van huis op volle zee. Medallion Suites bieden plaats aan drie gasten. Andere voorzieningen zijn een aparte eethoek, een haardroger, luxe toiletartikelen, een telefoon en wifi.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Silver Cloud

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen