WeTu Analytics

Paul Gauguin

Sumptuous Dining

Het voedsel aan boord van onze schepen kan voor altijd de standaard stellen als de meest weelderige maaltijden die je ooit hebt geproefd. We voldoen zelfs aan speciale verzoeken, met heerlijke vegetarische en low-carb opties beschikbaar op aanvraag. En tijdens uw dinerervaring zal ons attente personeel er discreet voor zorgen dat de gerechten die u selecteert zijn wat u wilt, dat uw gratis wijn perfect gecombineerd is en dat u omringd bent met gezellig gezelschap.

Toon meer
Toon minder

L'Etoile

Vanaf het moment dat je bij L "Etoile wordt begroet, weet je dat je in staat bent om een heerlijke dinerervaring te beleven. Onze elegante hoofdeetzaal is alleen geopend voor het diner en omringt u met een perfect ingerichte inrichting, fris beddengoed en een scala aan verleidelijke specialiteiten, vakkundig bereid.

Toon meer
Toon minder

La Veranda

La Veranda's kamerhoge ramen, zitplaatsen binnen en buiten en verfijnde sfeer maken het de perfecte plek om te genieten van een ontbijtbuffet en lunch, vaak met internationale thema's. Er zijn ook à-la-cartemenu's beschikbaar. 's Avonds wordt La Veranda omgetoverd tot een elegante, uitsluitend gereserveerd eetgelegenheid met gastronomische gerechten.

De culinaire creaties van Jean-Pierre Vigato, chef-kok Propriétaire van het wereldberoemde restaurant Apicius met 2 sterren in Parijs, zijn aan boord te zien. Geniet van de kenmerkende gerechten van chef-kok Vigato in La Veranda.

Toon meer
Toon minder

Le Grill

Voor een meer informele dinerervaring kunt u bij Le Grill terecht. Groet de zon met een ontbijtbuffet, of geniet van de lunch bij het zwembad met een keuze aan gegrilde favorieten, salades en vers tropisch fruit. 's Avonds kunt u nieuwe vrienden maken tijdens het diner, terwijl u in een ontspannen sfeer van Polynesische specialiteiten geniet.

* Diner reserveringen aan boord van The Gauguin zijn verplicht bij La Veranda en Le Grill.

Toon meer
Toon minder

24-Hour Room Service

Er is een speciaal 24-uursroomservice beschikbaar. Tijdens de normale eettijden kunt u ook bestellen bij L 'Etoile Restaurant en genieten van het diner in uw suite.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Paul Gauguin

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen