WeTu Analytics

Crown Princess

Traditional Dining

Het schip biedt verschillende formele eetzalen in de cruise traditie, met traditionele dineren op hetzelfde moment voor elke maaltijd, en attente service aangeboden door een persoonlijke ober tijdens de cruise. Aan boord van traditionele eetgelegenheden zijn onder andere de Botticelli Dining Room.

Toon meer
Toon minder

Anytime Dining

Anytime Dining betekent dat gasten niet beperkt zijn tot eten op een vast tijdstip of plaats op het schip. In plaats daarvan is de keuze van wanneer en waar te eten flexibel. Tot de eetgelegenheden van Anytime behoren de Michelangelo Dining Room en de Da Vinci Dining Room.

Toon meer
Toon minder

Specialty Dining

De restaurants van het schip zijn populair en serveren voortreffelijke lokale specialiteiten en gastronomische favorieten. Reserveringen worden aanbevolen en de kosten zijn van toepassing. U kunt kiezen voor speciale diners aan boord van het schip, zoals Sabatini's, Crown Grill, The Salty Dog Gastropub en Ultimate Balcony Dining.

Toon meer
Toon minder

Casual Dining

Geniet van een snelle en bevredigende hap bij de Casual Dining eetgelegenheden van het schip, of neem mee en dineer bij het zwembad. De informele eetgelegenheden aan boord zijn onder andere 24-uurs International Cafe, Horizon Court Buffet and Bistro, Cafe Caribe, Vines Wine Bar, Pizza & Ice Bar en de Trident Grill.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Crown Princess

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen