WeTu Analytics

The Cellars Hohenort

Madiba Villa

(1 Eenheid/villa)

Verborgen in onze prachtige tuinen, de twee verdiepingen tellende Villa is self-contained, met een eigen oprit leidt naar een discrete ingang.

Een grote open lounge en eetkamer verwelkomen gasten bij het betreden van het huis, met drie tweepersoons en-suite slaapkamers die leiden uit het centrale gebied. Een open haard, airconditioning en vloerverwarming zorgen voor maximaal comfort voor onze gasten te allen tijde, terwijl een eigen binnenplaats en zwembad zorgen voor een rustig verblijf.

Extra voorzieningen, waaronder een bar en een keuken, maken de villa ideaal voor gasten die worden begeleid door priv├ępersoneel.

De Madiba Villa is 264m2 groot. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Liz McGrath Villa

(1 Eenheid/villa)

De zelfstandige villa ligt naast onze geurige kruidentuin, met een grote eigen binnenplaats die leidt uit de woonkamer en eetkamer voor maximaal zes personen. De villa beschikt over twee ruime slaapkamers met en-suite badkamers, en deelt een eigen omheinde foyer met een van onze Premier Suites - die kan worden gebruikt als een extra accommodatie optie. De volledig uitgeruste keuken met houten lambrisering en een aparte woonkamer met open haard en een eigen ingang vanuit de foyer maken de villa perfect voor vermaak.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Cellars Hohenort

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen