WeTu Analytics

The Cellars Hohenort

Double Room

Dit is onze kamercategorie op instapniveau, ze bieden ofwel uitzicht over het Kaapse Schiereiland vanuit het Hohenort gebouw, of een uitgestrekt uitzicht over de ongelooflijke tuinen vanuit het hoofdgebouw van de kelders. De tweepersoonskamers in het hoofdgebouw zijn eigentijds ingericht, terwijl onze kamers in het Hohenort-gebouw geschikt zijn voor gasten die de voorkeur geven aan een meer traditionele Edwardiaanse stijl.

Kamers variëren tussen 27-45m2 in grootte. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Luxury Double Room

Met de keuze tussen het hoofdgebouw van de Kelders en het historische Hohenort Manor House, kunt u kiezen welke luxe tweepersoonskamer het beste bij hen past. Deze ruime kamers bieden uitzicht op het Kaapse schiereiland vanaf het Hohenort-gebouw, of een weids uitzicht over de ongelooflijke tuinen.

De luxe tweepersoonskamers in het Cellars Main House zijn eigentijds ingericht en de kamers in het Hohenort-gebouw zijn ingericht in een traditionele Edwardiaanse stijl.

Deze kamers variëren in grootte tussen 35-42m2. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Luxury Double with Verandah

Deze kamers zijn individueel ingericht in een klassieke stijl en vormen een perfecte romantische uitje. Ontspannen buiten op de eigen ligstoelen, kunt u genieten van een kopje koffie terwijl u naar de zon kijkt, of een glas wijn tijdens de meest betoverende tijd van de dag, zonsondergang.

Op koelere dagen kunt u vanuit de gezellige loungeruimte ook genieten van het uitzicht. Op een heldere dag bieden ze zelfs een panoramisch uitzicht over de Constantia vallei tot aan de False Bay.

Deze kamers zijn 46m2 groot. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Suite

Elegante maar uiterst comfortabel, met een ruime loungeruimte en een handige inloopkast, elke suite heeft een zeer individuele, kenmerkende look.

We voelden ons geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van onze tuinen, die tot uiting komt in het ontwerp in de kamers, met licht dat door grote ramen stroomt en een natuurlijke kleurstelling creëert een rustgevend toevluchtsoord.

Deze suites bieden allemaal een ruime loungeruimte, een inloopkast en een minibar, en variëren van 41-75 m2 groot. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Premier Suites

Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze zeer royaal van formaat zijn, met ofwel een eigen terras in de tuin of een weids uitzicht over onze uitgestrekte tuinen.

Premier Suites zijn beschikbaar als split-level suite of suite met 1 verdieping. Elke kamer beschikt over een ruime aparte woonkamer, kitchenette, satelliet-tv, elegante slaapkamer en en-suite badkamer.

Deze suites variëren van 62-77m2 groot. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Cellars Hohenort

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen