WeTu Analytics

The Cellars Hohenort

The Conservatory Restaurant

Deze verfijnde, de hele dag door eetgelegenheid in The Cellars-Hohenort is een triomfantelijke weergave van producten van hoge kwaliteit, verenigd op een bord om het beste van comfort food aan te duiden.

Verse producten uit de tuinen zijn opgenomen in het seizoensmenu van The Conservatory, terwijl traditionele klassiekers en zelfs wat Liz McGrath's eigen recepten waren, een verschijning maken.

Het Conservatorium is gebouwd rond een 300 jaar oude eikenboom, zijn enorme omtrek in een elegant glazen frame en zijn trotse takken die zich uitstrekken boven de diners.

Het uitzicht over de beroemde Tafelberg en de kamferbomen die aan de voet liggen vormen de achtergrond voor dit restaurant. Comfortabele ambiance en aandacht voor detail vullen het gevarieerde menu aan, een weerspiegeling van het diverse culinaire team achter The Conservatory.

Openingstijden
Ontbijt: 07u00 tot 10.30 uur
Thee: 11.00 tot 17.00 uur
Lunch: 12.00 tot 14.30 uur
High Tea: 11.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur
Diner: 18.30 tot 21.00 uur

Toon meer
Toon minder

The Martini Bar

The Martini Bar ligt vlak bij de receptie van het Cellars-gebouw en is een elegante ruimte die geschikt is voor zowel high tea gelegenheden als verfijnde avonddrankjes.

De barmannen van de Martini Bar zullen de naamgenoot van de locatie, de chique cocktail, tot in de perfectie mengen voor zelfs de meest veeleisende gasten.

Hier kunt u genieten van de elegantie van een heerlijke high tea of kiezen uit een scala aan koffie van één oorsprong. Er zijn ook kenmerkende cocktails, een onberispelijke selectie wijnen uit de Constantia-vallei en champagne bij het glas beschikbaar.

Openingstijden
Dagelijks: 11.00 - 21.00 uur

Toon meer
Toon minder

Sun Lounge

Stelt u zich voor hartige lekkernijen zoals geroosterde groente- en geitenkaastaarten en grasgevoede rundvlees- en peppadew sosaties, gevolgd door een scala aan zoete lekkernijen, waaronder Classic Madagascaanse chocoladetaart, een Mélange van gearomatiseerde Cupcakes en Fresh fruit pavlova's - en niet te vergeten de traditionele Finger sandwiches.

De high tea bevat een fijne selectie geurige thee en koffie — en misschien wil je een feestelijk glas bubbels toevoegen!

Onze High Tea wordt dagelijks geserveerd in de Sun Lounge, op het terras in de serre, en is perfect voor een breed scala aan speciale gelegenheden, van verjaardagen, vrijgezellenfeesten, babydouches en 'Sip & See', ontmoetingen met de nieuwe babymiddagen tot bedrijfsevenementen.

Dagelijks geserveerd van 11.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Cellars Hohenort

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen