WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Qunu Restaurant

Het gastronomische restaurant van het Saxon, Qunu, biedt een moderne Afrikaanse tafel, waar lokale en internationale smaken samenkomen om een unieke, levendige en vermakelijke culinaire ervaring te inspireren. Veel van de ingrediënten die in onze gerechten worden gebruikt, worden biologisch geteeld in onze eigen kruiden- en moestuin, genaamd Sarapana.

Toon meer
Toon minder

The Terrace

Het Terrace menu biedt de hele dag door een gevarieerde selectie van lichte maaltijden. Ontdek salades gemaakt met zorgvuldig geplukte ingrediënten uit onze eigen moestuin, sappige hamburgers en de meest verse vis en zeevruchten. De fantasierijke combinatie van verse ingrediënten met een superieure smaak biedt een gevarieerd scala aan culinaire creaties ontworpen om elk gehemelte te verleiden en te verrassen.

Terwijl de dag zich ontvouwt zie je de chef-koks naar de moestuin gaan om inspiratie op te doen en verse ingrediënten te plukken voor de speciale menu's van de dag. Het terras is ideaal voor het ervaren van de glorieuze Afrikaanse zon tijdens een lange ontspannen lunch of's middags zonsondergang.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Saxon Hotel Villas & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen