WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Het Saxon Hotel, Villas and Spa is perfect gelegen om de vele pareltjes van de financiƫle hoofdstad van Afrika te verkennen, Johannesburg, een levendige stad van wereldklasse met een fascinerende mix van expressieve kunst, eclectische cultuur, ontzagwekkende landschappen en intrigerende geschiedenis. Dit luxe hotel ligt op een prachtig terrein van 10 hectare en wordt omgeven door weelderige tuinen. Het biedt een exclusieve ontsnapping waar elk detail is overwogen om uw absolute comfort te garanderen.

Voor een meer persoonlijke ervaring neemt uw Saksische reis u mee langs de skywalk weg van het hoofdhotel, en plaatst u in een van onze drie villa's, genesteld in weelderige inheemse tuinen, bestaande uit smaakvol ingerichte individuele suites.

Saxon Spa, een heiligdom voor de zintuigen genesteld in zijn unieke omgeving van waterval en invloeden van koper en Himalaya zouten. Het biedt een verscheidenheid aan genezende en herstellende Signature Therapies, evenals gezichtsbehandelingen, Manicure Bar en Pedicure Lounge.

Het gastronomische restaurant van het Saxon, Qunu, biedt een moderne Afrikaanse tafel, waar lokale en internationale smaken samenkomen om een unieke, levendige en vermakelijke culinaire ervaring te inspireren. Veel van de ingrediƫnten die in onze gerechten worden gebruikt, worden biologisch geteeld in onze eigen kruiden- en moestuin, Sarapana.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Saxon Hotel Villas & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen