WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Qunu Restaurant

Bij Qunu is elk gerecht een meesterwerk, zorgvuldig gemaakt met de beste ingrediënten om een buitengewone gastronomische ervaring te creëren. Onze 2-, 3- en 4-gangenmenu's kunnen ook worden genoten met wijnen gecombineerd door ons team van sommeliers. Geniet elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van een 6-gangendegustatiemenu, dat ook kan worden gecombineerd met wijnen.

Toon meer
Toon minder

The Terrace

Het terras biedt een prachtige setting bij zonsondergang om te genieten van het uitzicht op de prachtige tuinen, het middelpunt van het hotel, het overloopzwembad en nog veel meer. Het menu biedt gedurende de dag een gevarieerd aanbod van lichte maaltijden en snacks. De culinaire creaties combineren de meest verse ingrediënten en de rijkste lokale smaken.

Het terras is ideaal om de heerlijke Afrikaanse zon te ervaren tijdens een lange, ontspannen lunch of een middagzonsondergang.

Toon meer
Toon minder

Piano Lounge

De Piano Lounge is de ultieme bestemming voor ontbijt, dineren in de buitenlucht en ochtend- en middagthee. De Piano Lounge ligt in een elegante omgeving en biedt een serene sfeer waar u uw dag kunt beginnen met een stevig ontbijt, kunt genieten van een lichte maaltijd of kunt genieten van een decadente thee-ervaring. In de Piano Lounge bieden we met trots een mix van elegantie, comfort en culinaire uitmuntendheid.

Toon meer
Toon minder

Olive Bar

De Olive Bar biedt meer dan alleen drankjes. Het is een ervaring die u uitnodigt om te ontspannen en te genieten van een lichte maaltijd of een drankje voor het diner in een omgeving die verfijning en charme uitstraalt. Glazen stapeldeuren van de bar leiden naar het terras, met een prachtig uitzicht op warme Afrikaanse zonsondergangen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Saxon Hotel Villas & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen