WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Hiking

Hiking - 2-6 days

Uitstapjes beginnen bij Kanunka, op ongeveer 3 uur rijden van Leleshwa Camp om uw wandeling te beginnen. U kunt ook vanuit Nairobi naar het startpunt rijden.

Bij het bereiken van het startpunt van uw wandeling, ontmoet u uw Maasai wandelgids, dragers en ezels die onze spullen en kampeeruitrusting vervoeren. Dagpakketten worden geleverd door Leleshwa Camp, en u zult alleen inpakken wat u nodig heeft voor de wandeling - alle andere bagage wordt opgeslagen om u te wachten aan het einde van uw tocht. Elke route is gepland op basis van de lengte van de wandeling en het fysieke vermogen van de groep.

We beginnen onze wandelsafari voor 3-4 uur op de eerste middag, wandelen door Maasai landbouwgrond en gebroken struik. Na een tussenstop voor de lunch onder een klassieke paraplu doornboom, vervolgen we onze wandeling naar de heuvels. Naarmate dorpen steeds meer afgelegen worden en onverharde paden aflopen in wandelpaden, laten we uiteindelijk de laatste nederzettingen achter en gaan we het bos binnen voordat we onze eerste camping bereiken.

In de komende dagen zullen we tot 6 uur per dag lopen na olifanten- en buffelpaden in het bos, langs kleine waterpoelen en langs bos open plekken, vallen in valleien om langs massieve moerassen te lopen die langs de valleien lopen. Op een heldere dag kunnen we helemaal naar de soda meren van Magadi en Natron kijken waar de beroemde roze flamingo's van Afrika broeden; 6.600 voet Ol Donyo Lengai, Tanzania's enige actieve vulkaan; en de hoogten van Gale en Shompole. Voor de meer avontuurlijke, bezoek de Alarsu waterval, een 300 voet daling in een enorm zwembad. De route werd geopend door onze Maasai wandelgids, Robert Rerende, die de weg leidt als we onderhandelen over het rotsachtige pad langs de valswand. Het is een moeilijke wandeling, maar als we de bodem bereiken en beloond worden met een kans om af te koelen in het enorme dompelbad, is het de moeite waard.

Toon meer
Toon minder

Masai Olympics

Terwijl u in de wildernis bent, waarom probeer dan niet eens wat 'traditionele' activiteiten? Leer hoe je een speer gooit, een vuur aansteekt en zelfs de dans danst met je Masaai-gidsen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

[DISABLED]Leleshwa Hiking

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen