WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

De Elewana Loisaba Star Beds ligt op een rotsachtig kopje en biedt een prachtig uitzicht over een golvende vallei en een permanente waterput, bezocht door levende dieren.

Handgemaakte houten hemelbedden staan op verhoogde houten platforms die uitsteken uit een accommodatie met rieten dak en worden elke nacht uitgerold voor gasten om te slapen onder de eindeloze Afrikaanse hemel.

Elk sterrenbed is rustiek ontworpen om de omgeving aan te vullen en is individueel gebouwd in harmonie met de natuurlijke rotsachtige elementen, met een zithoek en een open badkamer met uitzicht.

Een team van traditionele Samburu & Laikipiak Maasai strijders heet u welkom en gastheer met hun gebruikelijke warme Afrikaanse gastvrijheid.

De komende dag belooft avontuur, met een groot aantal activiteiten om Loisaba te ervaren. Deze dag komt vroeg op om zonsopgang te zien vanaf je Starbed met een geruststellende warme drank. Een dag vol plezier wordt afgesloten met een drankje bij de open haard in de Starbeds lounge, met het delen van lange verhalen over de Afrikaanse bush, waarbij het verhaal wordt voortgezet tijdens een heerlijk gedeeld diner.

Elewana Loisaba Star Beds is een authentieke en intieme Afrikaanse ervaring. “De grootste slaapkamer ter wereld, waar de nachtelijke hemel je plafond is en de heuvels in de verte je muren zijn”.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Elewana Loisaba Starbeds

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen