WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Game Driving Day and Night

Loisaba's overvloedige wilde dieren over is rollend landschap is echt wild. Loisaba is een corridor van een olifantenmigratieroute, en heeft een gezonde populatie van leeuwen en opmerkelijke noordelijke soorten zoals de Grevy zebra, Beisa oryx en Somalische struisvogel. Loisaba is ook een thuisbereik voor de zeldzame en bijzondere wilde hond.

Loisaba heeft een vloot van op maat gebouwde Land Rover safarivoertuigen, met speciale functies voor fotografie. De gidsen van Loisaba zijn allemaal KPSGA Bronze en Silver beoordeeld en hebben een intieme kennis van de wilde dieren en de cultuur van het gebied.

Alle game-drives zijn inbegrepen in een Game Package.

Toon meer
Toon minder

Guided Bush Walks

Het achterlaten van de auto voor een struikwandeling zorgt voor een intieme en intieme ervaring van de natuur. Maak een wandeling met een van de uitstekende gidsen van Loisaba, en leer hoe je dieren en sporen kunt herkennen, de kleinere wezens en flora van Afrika kunt waarderen, terwijl je in een langzamer tempo van de omgeving geniet.

Begeleide Bush Walks zijn inbegrepen in een Game Package.

Toon meer
Toon minder

Horse Riding

Paardrijden biedt een kans om dieren te ervaren vanuit een ander perspectief. Trotten door kuddes zebra's, impala of giraffe is een opwindende ervaring. Loisaba's paarden worden opgevoed en getraind, zodat je dicht bij de wilde dieren kunt komen.

Paardrijden is een aanvulling op het spel pakket, en duurt normaal gesproken 2 uur. Alleen renners met ervaring kunnen deelnemen aan deze activiteit.

Toon meer
Toon minder

Camel Trekking

Kamelen zijn een gezicht synoniem met Kenia's noordelijke regio's. Geniet van een ritje op een traditionele manier van vervoer langs de rivier de Ewaso Nyiro of over de vlaktes.

Kameel trekking is een aanvulling op het spel pakket, en normaal duurt 2 uur.

Toon meer
Toon minder

Cultural Visits

De Samburu van Noord-Kenia, een pastoralistische stam, staan bekend om hun kleurrijke en indrukwekkende jurk. Gasten van Loisaba kunnen een bezoek brengen aan een lokaal Samburu dorp om meer te weten te komen over de Samburu bevolking en hun cultuur.

Game drive naar Samburu dorp is inbegrepen in Game Package, maar een toegangsprijs die gaat naar de gemeenschap is een extra.

Toon meer
Toon minder

Loisaba Sniffer Dogs

Loisaba Conservancy heeft een eigen toegewijd anti-stroperij team, bestaande uit vier sniffer honden - Warrior, Machine, Memusi en Nanyokie - en hun menselijke begeleider team. Bezoek het team en leer over hun dagelijkse training en activiteiten, en bekijk ook een demonstratie tegen stroperij in actie.

Er wordt een donatievergoeding in rekening gebracht die gaat naar de anti-stroperij activiteiten van Loisaba.

Toon meer
Toon minder

Mountain biking

Voor wat opwinding en adrenaline, neem een mountainbike en je gids en verken enkele van de fietspaden rond Loisaba Conservancy op twee wielen.

Mountainbiken is inbegrepen in een Game Package.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Als je een visliefhebber bent, hebben we een aantal geweldige dammen voor zowel meerval als tilapia! We omvatten een korte game drive naar de dam, waar je nijlpaarden en andere wilde dieren kunt zien.

Vissen is inbegrepen in een Game Pakket.

Toon meer
Toon minder

Bush meals

Geniet van een heerlijke gastronomische maaltijd te midden van de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de Afrikaanse bush. Het perfecte einde van een bush walk, paardrijden of kameelsafari.

Toon meer
Toon minder

Sundowners

Een spectaculaire Afrikaanse zonsondergang is altijd het beste met uw favoriete drankje in de hand vanuit een zorgvuldig geselecteerd uitkijkpunt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Elewana Loisaba Starbeds

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen