WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

Onze conferentie is strak en eigentijds, en is zeer geschikt voor een verscheidenheid aan evenementen. De locatie kan naar uw wensen worden ingericht in verschillende stijlen. Het is ideaal voor training, computertraining (eigen computers leveren), workshops, vergaderingen cocktailavonden, zakelijk ontbijt en nog veel meer. Het bestaat uit een eigen werkruimte voor de facilitator, ontspannende banken waar ze kunnen ontspannen in de pauzes. Voor de rokers is er een buiten-balkon aangewezen voor dit doel. De andere kamers zoals hierboven vermeld kunnen worden gebruikt in combinatie met deze locatie.

De lunch wordt geserveerd in onze feestzaal of als het weer perfect is bij ons zwembad (moet vooraf geregeld worden). Alle badkamers bevinden zich beneden een trap. Ons conferentiecentrum heeft een service die is afgestemd op uw behoeften en zorgt ervoor dat te allen tijde wordt voldaan aan uw behoeften voor eten en drinken. We bespreken altijd graag alternatieve menu's en speciale dieetwensen met u.

Er zijn verschillende conferentiepakketten beschikbaar en we geloven dat elke conferentie/evenement/vergadering individuele eisen hebben en we zijn daarom zeer flexibel in onze aanpak om te citeren op basis van uw specifieke behoeften.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

George Lodge International Conference Centre

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen